25/04-14 22:06

Randers-profil: Vi var drænet for energiRanders-profil: Vi var drænet for energi

Randers-topscorer Ronnie Schwartz var utilfreds med holdets anden halvleg, som hurtigst muligt skal glemmes.

storybild

Ronnie Schwartz. (Billede: Polfoto)

Randers FC måtte fredag aften tage til takke med et enkelt point på hjemmebane, da holdet mødte Sønderjyske i Superligaen.

Kampen startede ellers godt for kronjyderne, der hurtigt kom foran 1-0 på mål af Ronnie Schwartz.

Randers stopper AaB's guldtog efter sejr i Aalborg
Randers stopper AaB's guldtog efter sejr i Aalborg

- Vi sad fuldstændigt på kampen i den første halve time, hvor vi også fik scoret et hurtigt mål. Vi havde chancerne til at komme yderligere foran i dag, og jeg selv burde også have scoret et mål eller to mere, siger Ronnie Schwartz. 


Randers forsøgte at komme foran igen i anden halvleg, men spillet var for dårligt, hvilket skuffer holdets cheftræner, Colin Todd:

- Jeg er ikke stolt af vores indsats i anden halvleg. Vi kunne ikke holde momentum efter pausen. Sønderjyske stod dybere på banen, og vi kunne slet ikke få vores spil til at fungere.

Ronnie Schwartz er enig med sin cheftræner i vurderingen af de sidste 45 minutter, og han er frustreret over, at spillet ikke lykkedes efter planen.

Schwartz skaffer Randers point efter keeperfejl
Schwartz skaffer Randers point efter keeperfejl- Vi må glemme anden halvleg hurtigst muligt. Det virkede som om, at vores spillere var drænet for kræfter. Vi manglede simpelthen energien, og vi spillede alt for langsomt.

- Sønderjyskes mål ser alt for let ud. Det lukkede dem desværre ind i kampen igen, og derefter parkerede de bussen foran feltet, siger angriberen.

Dagens uafgjorte resultat betyder, at Randers stadig er nummer seks i Superligaen.

Randrusianere havde ellers muligheden for at overtage Superligaens femteplads, hvilket giver adgang til europæisk fodbold.

- Sådan som vi spillede i dag, så fortjener vi ikke at kvalificere os til Europa League. Vi skal ganske enkelt forlange mere af os selv på hjemmebane, siger Schwartz.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Tillykke til Prinsesse Isabella: I...
bt.dk
Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx