Af Daniel Nøjsen Fallah - 31/03-18 19:14

Åh nej: Cristiano Ronaldo gav Real Madrid chok midt under træningÅh nej: Cristiano Ronaldo gav Real Madrid chok midt under træning

Den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo mærkede ubehag i sit knæ ved fredagens træning. Nu er spørgsmålet, om tirsdagens Champions League-opgør mod Juventus er i fare.

Highlights: 4 mål af Ronaldo i festfyrværkeri på Bernabeu

Det skriver Marca.

Øverst i artiklen kan du se Real Madrids seneste opgør i La Liga, hvor Ronaldo scorede hele fire mål.

33-årige Cristiano Ronaldo strakte sig i en øvelse efter bolden og væltede, hvorefter han med det samme rejste sig og løb videre. Og det var her, at Real Madrid-stjernen tog sig til knæet - du kan se en video af episoden her.

Uanset hvad kommer Real Madrids topscorer ikke i kamp i lørdagens La Liga-opgør mod Las Palmas, da han har fået en hvilepause med henblik på netop Real Madrids ekstremt vigtige kvartfinale i Champions League, hvor stjerner som Dybala, Higuain og Buffon venter.

Cristiano Ronaldo har efter en sløv start på sæsonen været fyr og flamme i 2018. Han har således scoret hele 21 mål for Real Madrid i 13 optrædener og er kommet op på andenpladsen på topscorerlisten i den spanske liga med 22 mål - kun overgået af Lionel Messi, der har nettet 25 gange.

Real Madrid har dog reelt udspillet sin rolle i den spanske La Liga, hvor de er hele 15 point efter førerholdet Barcelona.

Dermed er Champions League-turneringen det spanske mandskabs sidste mulighed, hvis Ronaldo og co. skal løfte et trofæ i denne sæson.

Real Madrid besøger tirsdag aften Torino, når de i den første kvartfinale i Champions League krydser klinger med Juventus.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Sådan var Aviciis sidste dage...
bt.dk
Fodboldspiller fandt sin kone død:...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Vennen ville besøge Schumacher: Fik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx