Af Ritzau - 05/08-16 12:29

Esbjerg henter australsk forstærkning i FC MidtjyllandEsbjerg henter australsk forstærkning i FC Midtjylland

Esbjerg, der har fået en skidt start på Superligaen i år, henter kantspiller i FC Midtjylland.

storybild

Esbjergs træner, Colin Todd, håber, at han med tilknytningen af den unge angriber Awer Mabil kan få noget mere fart i Esbjergs offensiv. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Superligaklubben Esbjerg lejer den 20-årige australske kantspiller, Awer Mabil, i FC Midtjylland til udløbet af denne sæson. Det skriver Esbjerg i en pressemeddelelse.

- Mabil har spillet kampe for FC Midtjylland, men konkurrencen i klubben er hård, og vi håber, at han kan udfolde sit potentiale og levere i Esbjerg, siger Esbjergs cheftræner, Colin Todd.

- Han er en højre kantspiller med fart, som er i stand til at bringe forsvarere på hælene og få ting til at ske. Derudover har han en god arbejdsmoral og mentalitet.

Spilleren fra Adelaide United blev i 2014 kåret som årets U20-spiller i Australien og kom til FC Midtjylland for et år siden.

Awer Mabil er den første offensive forstærkning i Colin Todds tid som cheftræner, og træneren fortæller, at han formentlig ikke bliver den sidste.

- Vi er ikke i panik, men vil gerne tilføre truppen yderligere kvalitet i skikkelse af en angriber med fart, styrke og evne til at afslutte, siger Colin Todd.

Esbjerg er kommet skidt fra start i denne sæson. Tre kampe har givet nul point og en målscore på 1-10.

Hvis alt går efter planen, så vil Mabil være i truppen til Esbjergs kamp mod AGF mandag aften på Blue Water Arena.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx