Af - 23/10-14 22:05

Det bobler over hos AaB: - Nu kan vi slå alleDet bobler over hos AaB: - Nu kan vi slå alle

Oplæggeren Nicolaj Thomsen scorede to mål, da AaB i aftes vandt hele 3-0 over Dynamo Kiev.

storybild

AaB-jubler over endnu en scoring. (Billede: Polfoto/AP)

Han er ofte spilleren, der lægger boldene til rette for medspillerne. I aftes stod Nicolaj Thomsen som modtager i den anden ende.

To gange endda.

Midtbanespilleren blev dobbelt målscorer, da AaB overraskede alt, alle og ikke mindst storfavoritten Dynamo Kiev med en stor 3-0-sejr i Europa League-gruppespillet.

AaB smadrer ukrainsk tophold med forrygende mål
AaB smadrer ukrainsk tophold med forrygende mål

- Det var dejligt. En af mine målsætinger er at score flere mål, men så længe jeg er med i mål tæller det jo også, sagde Nicolaj Thomsen, der ikke syntes, at han havde spillet en af sine bedste kampe.

Til gengæld var han godt tilfreds, at et par af målene kom efter veltilrettelagte angreb, hvor han 'bare' skulle prikke bolden over stregen.

- Jeg stod vist på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Men vi får skabt nogle af de opspilmønstre og chancer, som vi var rigtige gode til i sidste sæson. jeg synes faktisk, at detr har været optræk til det i et stykke tid nu, men til forskel fra tidligere fik vi scoret mod Kiev, sagde Nicolaj Thomsen.

AaB-topscorer inden Kiev-brag: Hvor er målene?
AaB-topscorer inden Kiev-brag: Hvor er målene?

Dynamo Kiev havde især i første halvleg en håndfuld af de rigtigt store chancer, men især anfører Andriy Yarmolenko var uskarp.

- Spiller for spiller var de nok et niveau over os. De var et langt bedre, de forsøgte at skabe mere, tog mere initiativ med bolden. Men når man vinder 3-0, kan man aldrig stå at sige, at det var helt ufortjent, sagde Nicolaj Thomsen.

Med sejren over Dynamo Kiev har AaB nu seks point for tre kampe, lige som gårsdagens ukrainske modstander og Steaua Bukarest.

Ståle om Poulsen: - Jeg får næsten tårer i øjnene
Ståle om Poulsen: - Jeg får næsten tårer i øjnene

- Sådan en sejr giver god selvtillid, og nu er det en åben gruppe. Vi har bestemt gode muligheder for at gå videre, og jeg føler, at vi kan slå alle, når vi har slået dem her, siger Nicolaj Thomsen.

LÆS OGSÅ: FCK punkterer ligaens bedste forsvar

LÆS OGSÅ: Fitness-krig tvinger selskabet bag FCK til nedjustering

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ståle frygter Europa-nedsmeltning:...
bt.dk
Gymnasieelever hærgede i offentlig...
bt.dk
Inga flyttede fra Danmark for 40 år...
bt.dk
Brøndby-boss kommer med overraskende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx