Af - 14/09-15 11:53

Gerrard: Balotelli er en bølle - men ham her var værreGerrard: Balotelli er en bølle - men ham her var værre

Liverpool-legenden Steven Gerrard afslører i ny bog, hvilken spiller, der er Liverpools mest håbløse signing nogensinde.

storybild

Steven Gerrard i konfrontation med sin tidligere holdkammerat El Hadji Diouf, som han ikke kan døje. (Billede: Polfoto/AP)

Hvis Mario Balotelli var et gigantisk flop i Liverpool-trøjen, så er det intet sammenlignet med skandaløse El-Hadji Diouf.

Det skriver Liverpool-legenden Steven Gerrard i sin nye biografi 'My Story'.

Nu igen!? Fodboldens bad boy i ny ballade
Nu igen!? Fodboldens bad boy i ny ballade

- Af alle de ringe signings i min tid i Liverpool, orker jeg næsten ikke at bruge kræfter på El Hadji Diouf. Jeg nævner kun hans spildte sæsoner i Liverpool for at give et eksempel på, hvor galt det kan gå, skriver Gerrard om senegaleseren, som kom til klubben i 2002 for 100 millioner kroner.

En ganske betragtelig sum dengang i starten af dette årtusinde. Men hans to sæsoner i den røde trøje var fyldt med skandaler, dårligt spil og manglende mål. Ikke mindst en episode træder frem hos Gerrard:

Steven Gerrard kalder El Hadji Dioufs opførsel i Liverpool for 'skammelig'.(Bild: Polfoto/AP)

Succes-Schmeichel er bedre end nogensinde
Succes-Schmeichel er bedre end nogensinde

- Det virkede ikke som om, han havde nogen interesse i fodbold, og at han var ligeglad med Liverpool. Tag for eksempel dengang han sendte en ordentlig snotter i hovedet på en Celtic-fan i en Uefa Cup-kamp. Den episode siger alt om hans ondskabsfulde og foragtelige opførsel.

Når den mangeårige Liverpool-kaptajn bliver bedt om at sammenligne Diouf med den seneste bad boy i Liverpool, Mario Balotelli, så er han ikke i tvivl om, hvor hans sympatier ligger:

Pengeregn over Premier League
Pengeregn over Premier League

- Jeg har respekt for Balotelli. Men ingen for Diuof. Balotelli kunne få mig til at smile. Det kunne Diouf ikke. Det virkede bare som om, at fodbold kom i vejen for hans socialliv.

Det er dog ikke lutter positive tanker 'Captain Fantastic' har om italieneren, som han mener spilder sit store talent.

Trods alt balladen og virakken om hans person, så har Gerrard respekt for Mario Balotelli.(Bild: Polfoto/AP)

Anders Lindegaard vælger West Bromwich
Anders Lindegaard vælger West Bromwich

- Han har potentialet til at blive en verdensklasse-angriber, men på grund af hans mentalitet og de mennesker omkring ham, bliver han det aldrig. Han kommer altid for sent, vil altid have opmærksomhed og siger forkerte ting på de sociale medier, lyder det fra Steven Gerrard, som efter 708 kampe for Liverpool i dag trapper karrieren ned i Los Angeles Galaxy.

LÆS OGSÅ: West Ham chokerer med første Anfield-sejr i 51 år

LÆS OGSÅ: Brøndbys 'Mr. Clean Sheet': Jeg føler mig uovervindelig

LÆS OGSÅ: FCM's stjerneskud: Jeg har haft det hårdt

LÆS OGSÅ: Back-krig i Brøndby

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx