Af Ritzau - 27/09-16 23:47

Sen tysk udligning gør ondt på remis-træt ZidaneSen tysk udligning gør ondt på remis-træt Zidane

Zidane Zidane mener, at Real Madrid fortjente mere mod Dortmund end den tredje uafgjorte kamp på stribe.

storybild

Zinedine Zidane var tæt på at dirigere sit Real Madrid-hold til sejr i Dortmund, men det mislykkedes til sidst. (Billede: Reuters/Kai Pfaffenbach)

Real Madrid måtte for tredje kamp på stribe forlade banen med blot et enkelt point som resultat, da holdet spillede 2-2 på udebane mod Borussia Dortmund i Champions League.

Og selv om det ene point mod et af Europas mest formstærke mandskaber er godkendt, så er der ærgrelse hos spaniernes cheftræner, Zinedine Zidane.

Dels er det den tredje uafgjorte kamp på stribe, og dels faldt tyskernes udligning kort før tid, ligesom det var tilfældet i ligakampen mod Las Palmas i weekenden.

- Spillerne leverede en flot kamp, men resultatet er lidt svært at acceptere, fordi vi fortjente lidt mere. Men det er ikke et dårligt resultat, lyder det fra Zidane til uefa.com.

- Det er en skam, fordi det er det tredje uafgjorte resultat på stribe. Og når du indkasserer udligningen tre minutter før tid, så gør det ondt - især spillernes indsats taget i betragtning.

En af årsagerne til, at de forsvarende Champions League-mestre igen måtte nøjes med et enkelt point, var den tilbagevendte målmand Keylor Navas' drop ved Dortmunds første mål.

Og den costaricanske mål tog da også målet på sin kappe efter kampen.

- Det er tydeligt, at jeg lavede en fejl ved det første mål. Bolden snød mig lidt, jeg tog den forkerte beslutning, og det kostede et mål, siger Navas.

På et ellers harmløst frispark midt i målet valgte keeperen at bokse bolden lige ud i hovedet på holdkammeraten Raphaël Varane, hvorefter Pierre-Emerick Aubameyang let kunne trille bolden ind til 1-1.

I den tyske lejr var der tilfredshed med resultatet hos træner Thomas Tuchel.

- Selvfølgelig er jeg tilfreds. Det var meget svært at komme tilbage to gange efter at have været bagud mod sådan et verdensklassehold, lyder det fra den tyske træner til uefa.com.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuespillerinde forsvarer forhold til...
bt.dk
Modeekspert sætter ord på prins...
bt.dk
Geggo afslører: Jeg er startet på en...
bt.dk
OB er tæt på afklaring: Det bliver en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx