Af Ritzau - 15/03-17 13:13

Egypten udtager Viborg-spiller: Det er en kæmpe æreEgypten udtager Viborg-spiller: Det er en kæmpe ære

Midtbanespilleren Alexander Jakobsen har gjort så meget opmærksom på sig selv, at Egypten har udtaget ham.

storybild

Viborgs Alexander Jakobsen kan få debut for det egyptiske A-landshold, efter at midtbanespilleren onsdag blev udtaget for første gang. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Viborg-spilleren Alexander Jakobsen er for første gang blevet udtaget til det egyptiske fodboldlandshold, som spiller venskabskamp mod Togo 28. marts.

Midtbanespilleren er beæret efter at have modtaget besked om udtagelsen.

- Det er en kæmpe ære, og noget jeg har drømt om i lang tid. Jeg vil blive ved med at arbejde hårdt og udvikle mig som fodboldspiller, og det her er helt sikkert et skridt i den rigtige retning for mig.

- Jeg glæder mig rigtigt meget, men lige nu er fokus på vores kamp mod AaB på søndag, siger Alexander Jakobsen til klubbens hjemmeside.

Den 22-årige midtbanespiller er opvokset i Danmark, men har egyptisk far og allerede optrådt på det egyptiske U20-landshold tidligere i karrieren.

Den egyptiske avis al-Ahram (Pyramiderne, red) skriver, at Alexander Jakobsen er kendt som "Danmarks Ronaldinho" på grund af de "store ligheder mellem ham og den brasilianske stjerne, der tidligere spillede for FC Barcelona og AC Milan".

Alexander Jakobsen blev i 2007 kendt som den danske udgave af Ronaldinho, da den dengang 13-årige dreng med langt krøllet mørkt hår jonglerede rundt i en reklame for Danske Bank.

I januar i år skiftede Alexander Jakobsen til Viborg på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2019.

Den 22-årige midtbanespiller har spillet ungdomsfodbold i FC København og Lyngby, inden han som 17-årig skiftede til hollandske PSV Eindhoven.

I de seneste sæsoner har han optrådt i både svensk og norsk fodbold for henholdsvis Falkenbergs FF og Bodø/Glimt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
Her er BT's karakterer efter 1-0...
bt.dk
Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx