Af - 18/03-15 09:57; Opdateret: 18/03-15 10:18

Verdens værste vandt: - Vi viste dem, hvad fodbold handler omVerdens værste vandt: - Vi viste dem, hvad fodbold handler om

Anføreren for Bhutans landshold, Karma Shedrup Tshering, kan næsten ikke sætte ord på sine følelser oven på sejren over Sri Lanka.

storybild

(Billede: Polfoto)

Verdens værste landshold fuldendte sensationen. Bhutan, nummer 209 og sidst på Fifas rangliste, slog i går Sri Lanka med 2-1 og er dermed kvalificeret til gruppespillet i kvalifikationen frem mod VM 2018 i Moskva.

- Det er fantastisk! Vi slog dem! jubler Bhutans glade anfører Karma Shedrup Tshering til metroxpress.

Verdens værste fodboldhold vinder stort på sociale medier
Verdens værste fodboldhold vinder stort på sociale medier

- De havde talt om os og vores rangering på forhånd, men vi viste dem, hvad fodbold handler om. Man kan ikke forudsige resultatet, og bare fordi vi er rangeret på bunden, så betyder det ikke, at vi ikke kan spille fodbold, siger han.

- Det var så intenst. Nej, jeg kan ikke beskrive det med ord, siger den gode Karma, som nu ser frem til at komme op mod modstandere af en helt anden kaliber:

- Vi har altid idoliseret spillere som Kagawa og Honda fra Japan, og Cahill fra Australien. Men at forestille sig at spille mod dem... At få den erfaring og rejse sammen som et hold. Det var det her, vi ville: Nu vil fodbolden vokse i Bhutan, siger han, før han vender tilbage til en fortjent sejrsfest.


LÆS OGSÅ: Verdens værste fodboldhold går efter sensationen

LÆS OGSÅ: Vi er små, men vi skal være hårde som Gibraltar-klippen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Kæmpe brøler: Billeder af Kim Walls...
bt.dk
Vidne i retten: Sådan opførte Peter...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx