26/07-17 05:25

Mourinho udpeger Tottenham som Premier League-favoritMourinho udpeger Tottenham som Premier League-favorit

Manchester United kan kæmpe med om titlen i England, men holdet er ikke den største favorit, mener Mourinho.

storybild

Tottenham har ikke været aktive på markedet op til sæsonen, men klubben fra London har holdt på sine største stjerner. Kun Kyle Walker er væk. Scanpix/Ben Stansall/arkiv

London. Manchester Uniteds portugisiske manager, José Mourinho, peger på Tottenham som den største rival til at vinde den forestående sæson i Premier League.

- Alle taler om, hvor store beløb Manchester City har investeret. Men der er et andet hold, som jeg føler har gjort det godt på markedet - Tottenham, siger Mourinho ifølge The Guardian.

Tottenham, der har danske Christian Eriksen som en af de vigtigste offensive trumfkort, har ikke været aktive på markedet op til sæsonen, men klubben fra London har holdt på sine største stjerner.

- De har holdt på Dele Alli, Harry Kane, Toby Alderweireld, Eric Dier og alle andre, de ville beholde. De har solgt Kyle Walker, men det er sikkert, fordi de mener, at Kieran Trippier er lige så god, siger Mourinho.

Trippier er udset til at erstatte Kyle Walker som Tottenhams højre back.

Den portugisiske manager har i sin hidtidige karriere altid vundet det nationale mesterskab i sin anden sæson hos en klub.

Men det bliver enormt svært i denne sæson, siger manageren.

- Vi er kandidater til titlen, men vi er ikke store favoritter. Chelsea er mesterholdet, og klubben har købt Antonio Rüdiger, Tiemoue Bakayoko og Álvaro Morata. Alle de store klubber investerer meget for at vinde ligaen, siger han.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BTs Formel 1-ekspert: Kom så, Grosjean!
bt.dk
Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx