Af - 15/04-14 10:55; Opdateret: 15/04-14 12:45

Kevin Magnussen beholder sin andenpladsKevin Magnussen beholder sin andenplads

Red Bull-teamet fik ikke held med sin appel i sagen om Daniel Ricciardos diskvalifikation.

Kevin Magnussen (McLaren) beholder andenpladsen fra sidste måneds grandprix i Melbourne, da Red Bull tirsdag fik afvist en appelsag hos den internationale motorsportsunion (FIA).

I sæsonens første grandprix i Melbourne den 16. marts blev Red Bulls australske kører Daniel Ricciardo diskvalificeret for brud på de nyindførte regler omkring brændstoftilførsel i Formel 1.

Ricciardo havde ellers kørt en andenplads hjem og var sluttet lige foran Kevin Magnussen. Danskeren overtog herefter Ricciardos placering og blev tildelt 18 point i VM-regnskabet i stedet for de 15 point, som Magnussens tredjeplads i første omgang udløste.

Red Bull appellerede kort efter diskvalifikationen, og samtidig kom det frem, at holdet havde benyttet eget måleudstyr til at aflæse hastigheden på brændstoftilførslen. Holdet mente, at de officielle sensorer målte forkert.

Mandag var sagen i høring i den internationale motorsportsunion, FIA, i Paris, hvor Red Bull fremlagde nye beviser for at få ophævet diskvalifikationen af Ricciardo.

Men de beviser var altså ikke nok til at overbevise motorsportsunionen til at omstøde diskvalifikationen.

- Efter at have hørt parterne og undersøgt deres indlæg har retten besluttet at fastholde løbskommissærernes beslutning om at udelukke Infiniti Red Bull Racings bil, lyder det i en meddelelse fra FIA.

Beslutningen betyder, at Kevin Magnussen beholder sin aktuelle syvendeplads i den samlede stilling. Danskeren har 20 point efter de første tre grandprixer.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Det så du ikke på tv:...
bt.dk
Kvinde død i trafikulykke
bt.dk
Eriksen om sammenligning med Michael...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx