Af - 27/11-16 17:26; Opdateret: 27/11-16 17:37

Kevins Haas-drøm: - Vi skal være de hurtigsteKevins Haas-drøm: - Vi skal være de hurtigste

Kevin Magnussen skuffede i Abu Dhabi, men ser frem mod en ny sæson på sit nye hold, Haas, med stor optimisme.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Kevin Magnussen skuffede i Abu Dhabi, men ser frem mod en ny sæson på et nyt hold.

Renault er fortid - nu skal Kevin Magnussen give den gas hos Haas. Og det glæder han sig til.

Men først og fremmest var det danske Formel 1-håb skuffet over at slutte sin Renault-karriere med at udgå af Abu Dhabis grandprix efter kun fem omgange efter et lille sammenstød.

Skuffelse: Kevin færdig efter kun fem omgange
Skuffelse: Kevin færdig efter kun fem omgange

- Det er ærgerligt at slutte sæsonen på den måde, men jeg ser tilbage på lærerig sæson, og en sæson jeg har nydt. Det har været sjovt at arbejde med teamet, jeg har lært en masse, og jeg glæder mig til, hvad fremtiden bringer, og glæder mig til at arbejde hårdt på næste sæson, siger han til TV3+.

Magnussen slutter sæsonen, der især i efteråret har budt på en række skuffelser, med syv point. Til næste år skifter det danskeren det franske team ud med Haas, som har imponeret med en 8.-plads i konstruktørmesterskabet i deres debutsæson.

Rosberg vælter Hamilton af Formel 1-tronen
Rosberg vælter Hamilton af Formel 1-tronen

Kevin Magnussen håber da også på at køre i en mere konkurrencedygtig bil i 2017 på det amerikanske team.

- Jeg glæder mig til at komme ind i et team, som forhåbentligt er stærkere, og som har en god bil. Et team, som er ligetil og meget mindre politisk end mange andre teams. Jeg håber, vi får en stærk bil, og i er stand til at kæmpe om point mere end i år, lyder det optimistisk fra Magnussen.

Fik klø af Palmer: Sådan starter Magnussen i Abu Dhabi
Fik klø af Palmer: Sådan starter Magnussen i Abu Dhabi

- Fingrene er krydsede for, at det bliver den hurtigste nogensinde i Formel 1, siger han.

Abu Dhabis grandprix blev i øvrigt vundet af Lewis Hamilton, som tog sæsonens tiende grandprixsejr, men det var ikke nok for briten, der måtte se Nico Rosberg snuppe VM-titlen. Det var tyskerens første VM.

LÆS OGSÅ: Kevin afslører: Her er mine hemmelige laster

LÆS OGSÅ: Glem det, Kevin: 'Haas vinder ingen løb næste år'

LÆS OGSÅ: Rosberg træder ud af Hamiltons skygge

LÆS OGSÅ: Magnussen får ambitiøs milliardær som chef

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
DMI: Foråret lader vente på sig - her...
bt.dk
Ny bog afslører: Prins Harry var få...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx