Af - 01/05-14 11:33

Sidste chance: FCK-anfører tænker kun på BrøndbySidste chance: FCK-anfører tænker kun på Brøndby

Lars Jacobsen kan slet ikke få karrierens sidste New Firm ud af hovedet. - Det er det eneste jeg fokuserer på, siger han.

storybild

(Billede: Polfoto)

Lars Jacobsen er ovenpå igen. Efter 180 Superligakampe for FC København var det liiige ved at trække op til en lidt grim afsked med hovedstadsklubben for den efterhånden 34-årige veteran.

Sådan rydder FCK op i truppen
Sådan rydder FCK op i truppen

I fem kampe i foråret måtte anføreren nøjes med bænken, mens Ståle Solbakken foretrak arvtageren på højre back, Christoffer Remmer. Men i de seneste tre kampe, har Lars Jacobsen været tilbage på banen, og det er han glad for.

- Det betyder utroligt meget, erkender han. Det giver ham nemlig chancen for at sige godt farvel til klubben og holdets fans.

Michael Gravgaard om fyring: - Vil give en masse uro
Michael Gravgaard om fyring: - Vil give en masse uro

- Det kommer jo an på, hvordan det kommer til at forløbe, og der er jo heller ingen garanti for, at jeg skal spille de sidste fem kampe i den her sæson, sådan fungerer det jo ikke. Men selvfølgelig vil man da allerhelst spille og slutte på en ordentlig måde, siger han.

En af de fem kampe, som Lars Jacobsen endnu kan nå at få i FCK-trøjen er den på søndag mod Brøndby: Og den betyder ekstra meget.

- Sidst tabte jeg ude på Brøndby Stadion, og det er ikke noget, man bryder sig specielt meget om som FCK-spiller, skulle jeg hilse og sige, siger han.

- Det her er min sidste chance for at spille mod Brøndby for FCK i Parken, og det ser jeg helt vildt meget frem til. Det eneste, der er i mit hoved lige nu, det er, at vi skal vinde den fodboldkamp. Det er det eneste, jeg fokuserer på, siger han og tilføjer, at et nederlag vil være en grim plet på hans sidste tid med FC København.

- Så vil jeg være pivhamrende sur i hele min ferie, højst sandsynligt. Den betyder rigtigt meget, siger han.

LÆS OGSÅ: FCK fyrer Carsten V. Jensen

LÆS OGSÅ: Hjulmand: - Der blev spillet med passion

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gunnvør Virgarsdóttir mistede sin mor...
bt.dk
Axelsen vinder igen: Nu skal han møde...
bt.dk
Sophie Løhde: 'Det er ikke kæmpe skridt'
bt.dk
Amalie Szigethy: Jeg har kysset med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx