Af - 13/01-14 14:33; Opdateret: 13/01-14 17:29

Topscorer efter Wilbek-pres: Jeg føler mig voksen nokTopscorer efter Wilbek-pres: Jeg føler mig voksen nok

Fløjspiller Casper U. Mortensen er tilfreds, selvom han er presset af Anders Eggert, der kommer tilbage i løbet af slutrunden og nok tager hans plads.

storybild

Casper U. Mortensen er topscorer, men ikke sikker mand hos Ulrik Wilbek. (Billede: Polfoto/jens Dresling)

Ulrik Wilbek turde godt svare ’ja’ på spørgsmålet om, han savnede sit normale førstevalg på venstre fløj, Anders Eggert, efter kampen mod Makedonien søndag.

Wilbek ofrer gerne topscorer
Wilbek ofrer gerne topscorer

Og selvom det skal ses i lyset af, at den sikre straffekastskytte, som Eggert er, kunne have været rar at have i en kamp, hvor Danmark brændte alle sine tre straffekast, så lægger det alligevel en del pres på den unge Casper U. Mortensen, der ellers blev dansk topscorer med fem mål i storsejren over Makedonien.

Men han lader sig ikke ryste.

- Selvfølgelig håber jeg det bedste for Anders, og at han for så vidt muligt bliver klar. Han er en rigtig dygtig spiller. Men jeg føler mig fuldt voksen til den opgave, som jeg har nu. Jeg er klar til at spille 60 minutter, og det er gået fint indtil nu. Så jeg er meget tilfreds, siger Casper U. Mortensen til mx.dk.

EM-holdet blæst bagover: Det var vanvittigt
EM-holdet blæst bagover: Det var vanvittigt

Hvordan er det at vide, at selvom du er topscorer nok mister din plads på et tidspunkt i slutrunden?

- Det er fint nok. Det er Ulrik, der styrer det. Jeg har bare fuld fokus på det, jeg kan påvirke, og det er at spille pissegodt og være skarp. Det har jeg fokus på, og så lader jeg lidt det andet ligge i baghovedet.

- Jeg ved ikke, om jeg mangler sindssygt mange ting, for begynder man at lægge sit spil om, bliver det også noget værre rod. Jeg har de kvaliteter, jeg nu engang har, og prøver at gøre det så godt som muligt, når jeg nu spiller. Jeg synes, det går fint nu, og formen er god, siger Mortensen.

Møllgaard: Ingen badebilletter ved EM
Møllgaard: Ingen badebilletter ved EM

Danmark spiller sin næste kamp tirsdag klokken 20.30 i Jyske Bank Boxen i Herning. Den sendes på TV2, følg med på mx.dk for reportage og reaktioner.

LÆS OGSÅ: De skal vinde EM for Danmark - mød Wilbeks drenge

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gorm og hans tre danske børn i dyb...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Dansktoppens nye overraskende...
bt.dk
Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx