Af - 08/12-15 18:06

Nu starter VM for alvor: -Vi skal slå SerbienNu starter VM for alvor: -Vi skal slå Serbien

Efter to overkommelige kampe starter VM nu for alvor for det danske kvindelandshold.

storybild

(Billede: Polfoto/Jens Dresling)

To VM-kampe er blevet vekslet til to sejre, og Danmark er derfor kommet upåklageligt fra start ved årets VM-slutrunde. Sejrene over Japan og Tunesien skal man dog ifølge den tidligere landsholdsspiller Camilla Andersen, ikke lægge alt for meget i:

- Det er forventeligt, at vi vandt de kampe, men jeg havde faktisk forventet, at vi var mere disciplinerede, siger Camilla Andersen til metroxpress.

Efter giganstisk brøler: Håndboldforbund fyrer dommere og målteknologi
Efter giganstisk brøler: Håndboldforbund fyrer dommere og målteknologi

Dermed aner man en smule bekymring fra den nuværende håndboldekspert på DR1, der ikke er voldsomt imponeret over den danske start på slutrunden:

- Set i lyset af, hvem vi har mødt, har vi ikke scoret nok mål på kontra og det etablerede spil i højresiden fungerer heller ikke optimalt, siger Camilla Andersen, der dog samtidig har ros til Stine Jørgensen og målvogter Rikke Poulsen for deres hidtige præstationer.

Landsholdsstreg: -Jeg er i topform
Landsholdsstreg: -Jeg er i topform

Om få timer gælder det slutrundens indtil videre største udfordring, når Serbien venter, og det er en kamp Camilla Andersen mener, at Danmark skal vinde, hvis danskerne skal gøre sig forhåbninger om et godt VM:

- Det er svært at vurdere, hvor landsholdet står lige nu. Det er svært at vurdere efter kampe mod Tunesien og Japan. Når det er sagt, så skal vi skal dog slå Serbien, hvis vi vil være med, hvor det er sjovt, vurderer DR-eksperten.

Dansk topscorer: Jeg fandt den sjove Mulle frem
Dansk topscorer: Jeg fandt den sjove Mulle frem

Om det lykkes de danske håndboldkvinder at overkomme den indtil videre hårdeste VM-prøvelse vil vise sig, når der er throw-off i aften klokken 20:45. Kampen kan følges live på mx.dk.

Håndboldkvindernes spil skal være mere højreorienteret
Håndboldkvindernes spil skal være mere højreorienteret

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx