Af - 27/04-15 07:33

Ståle om FCK-lazaret: - Det bliver sværere og sværereStåle om FCK-lazaret: - Det bliver sværere og sværere

Skaderne er haglet ned over FCK i de seneste kampe.

Mere end én skade pr. kamp.

Den helbredende sektor har i de seneste tre runder haft rigtigt travlt i FC København, og det blev bare endnu værre i går mod Randers FC.

Her måtte Danny Amankwaa hjælpes ud efter kun få minutter. Kort efter var den gal med Ludwig Augustinsson, der efter lang tids behandling kom ind igen – men kun kunne holde halvlegen ud.

Værsgo FCM: FCK går helt kold i Randers
Værsgo FCM: FCK går helt kold i Randers

- Indtil nu har jeg har haft gode muligheder og har kunnet lave gode lappeløsninger, men det bliver sværere og sværere. Vi har allerede tre spillere ude for sæson og nu måske også Danny (Amankwaa, red.), siger Ståle Solbakken til Ritzau.

I de foregående kampe er Andreas Cornelius og Youssef Toutouh røger ud for resten af foråret, mens Christian Poulsen snart er tilbage. Siden oktober har Bashkim Kadrii ligeledes siddet udenfor.

FC København forlænger med Ståle Solbakken til 2018
FC København forlænger med Ståle Solbakken til 2018

- Lige for tiden må vi hele tiden lave ændringer, fordi der kommer nye skader, og erstatningerne er selv på vej tilbage fra skade. Eksempelvis havde Tom Høgli kun trænet én dag, men måtte spille næsten fuld tid i sidste kamp, siger Ståle Solbakken.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx