Af - 19/10-14 16:17

FCM trækker fra på 'en rigtig lortedag'FCM trækker fra på 'en rigtig lortedag'

To mål i tillægstiden skabte en dramatisk afslutning på kampen mellem FCM og Silkeborg.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

En smal 2-1-sejr. Og et forspring på seks point i toppen af Superligaen.

Det var ifølge FC Midtjylland-anfører Kristian Bach Bak stort set det eneste positive ved søndagens 2-1-sejr over Superligaens absolutte bundhold, Silkeborg.

Hovedsponsor dropper Superligaen
Hovedsponsor dropper Superligaen

- Det var en skidt dag, men i dag kan vi godt kalde os et tophold. EN rigtig lortedag blev til tre point. Og dem kan vi være lige så glade for, som havde vi spillet blændende, sagde Kristian Bach Bak til Canal8 efter kampen.

Efter pausen havde gæsterne faktisk flere store chancer, blandt andet et stolpeskud, selv om det alligevel blev til sæsonens sjette hjemmesejr af seks mulige.

- Jeg er overrasket over, hvor meget initiativ, vi giver dem, specielt i anden halvleg, selv om vi godt vidste, at det var en godt spillende fodboldhold. De havde chancer nok til at vinde kampen, hvis vi skal være helt ærlige, sagde Kristian Bach Bak til Canal8:

FCM sætter oprykkerne fra Hobro grundigt på plads
FCM sætter oprykkerne fra Hobro grundigt på plads

FCM har nu et forspring på seks point i toppen af Superligaen. Ned til FC Nordsjælland.

- Vi har et lille hul nu, men det havde vi også sidste år. Vi er vant til at ligge der, hvor vi gør. Der er ingen, der står med med armene oppe i himlen lige nu. Det siger også noget om, hvilket hold vi er, sagde Kristian Bach Bak.

Læs eller genlæs livedækningen af kampen HER.

Morten 'Duncan' Rasmussen lavede sit sjette mål på et straffespark midtvejs i første halvleg – det var dog svært at få øje på.

To gange Larsen på tavlen: FCM kører Esbjerg over
To gange Larsen på tavlen: FCM kører Esbjerg over

Og på rigtig topholds-maner så FCM ud til at cementere sejren med endnu et mål i tillægstiden, efter at Silkeborg altså faktisk havde presset godt på og havde haft flere store chancer.

Her gled Marcos Urena igennem i venstre side og lagde bolden ind til en helt fri Pione Sisto, der let kunne øge til 2-0.

Men der blev alligevel lidt spænding til sidst. For få fire minutter inde i den seks minutter lange tillægstid reducerede unge Robert Skov for Silkeborg. Men andet en glæde over sæsons første scoring på udebane fik gæsterne ikke med hjem.

Uskarpe FCM var bedst og tabte
Uskarpe FCM var bedst og tabte

- Det var en kamp, hvor vi var med hele vejen igennem. Vi går det godt på områder, hvor de ellers er stærk, men vi fik nul point. Jeg kan godt stå og sige ne hel masse, men det giver ikke så meget. Det er pisseirriterende igen at stå her med point, sagde Silkeborgs Thorbjørn Holst til Canal8 efter kampen.

LÆS OGSÅ: FCM kortsluttede totalt i Athen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I smerter før storstilet arrangement:...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bill Gates fortæller detaljer fra sit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx