Af - 01/05-16 16:35

Lettet Kevin efter superløb: - Jeg er sindssygt gladLettet Kevin efter superløb: - Jeg er sindssygt glad

Kevin Magnussen sikrer Renault de første Formel 1-point i år, og han er meget tilfreds med sin flotte præstation.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

- Det var dejligt, siger Kevin Magnussen om sine seks point, han fik for syvendepladsen i Socchi.

- Dejligt.

Det er Kevin Magnussens umiddelbare kommentar, da han bliver fanget TV3+'s reporter efter at have kørt lidt af et drømmeløb i russiske Socchi, som indbringer ham en fornem syvendeplads.

- Jeg synes, at hele teamet fortjener det. Vi har ikke fået det bedste ud af det i denne weekend. Men i løbet vidste vi, at hvis sådan noget som det i starten skulle ske, så skulle vi være der, uddyber Magnussen om løbet, som blev skæmmet af en kaotisk start, hvor Sebastian Vettel blev kørt af banen af Daniil Kvyat.

Stærk Magnussen scorer sine første Renault-point
Stærk Magnussen scorer sine første Renault-point

Det udnyttede Renault-danskeren til at køre frem i feltet fra sin 17.-plads, hvilket i sidste ende rakte til den fine top-10-placering, som giver det franske hold årets første point i sæsonens fjerde grandprix.

- Jeg synes, at det har været en god dag. Jeg er sindssygt glad for resultatet. Nu har vi fået en god håndfuld point mere, end vi havde regnet med. Seks point er et godt resultat for os. Det har vi fortjent efter, at de første løb var lidt hårde for os. Nu kan vi forhåbentlig score point konstant fremover, siger Magnussen, som ikke bare udstråler, men også udtrykker tilfredshed med sin kørsel og teamets strategi.

Irriteret Magnussen undrer sig over kolde dæk
Irriteret Magnussen undrer sig over kolde dæk

- Strategien var god, pitten var god, siger han og fortæller om den flotte overhaling af Daniel Ricciardo, som bragte han frem som nummer otte.

- Det var nu, det skulle være, tænkte jeg. Han havde mediumdæk på. Den skulle være der. Det var den også.

Magnussen ser nu frem mod næste grandprix om 14 dage i Barcelona.

- Vi må højne niveauet og gøre det endnu bedre næste gang. Det bliver svært at være så heldig igen. Men det er her, vi skal være, siger han.

Løbet blev suverænt vundet af Nico Rosberg (Mercedes), der dermed har gjort rent bord i sæsonens fire grandprixer.


LÆS OGSÅ: Sådan gik Magnussens sidste træning i Sotji

LÆS OGSÅ: John Nielsen: Ung russer er ingen trussel for Magnussen

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen: Ingen bekymringer!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Grand Prix-legenden Lys Assia er død
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx