Af - 26/10-14 11:57

Tennis-legende: Wozzy er den bedste i verdenTennis-legende: Wozzy er den bedste i verden

Caroline Wozniacki er - trods gårsdagens nederlag - verdens bedste spiller lige nu, mener en af de store legender.

storybild

Caroline Wozniacki tabte godt nok semifinalen i Singapore i går - men legenden Mats Wilander er ikke i tvivl om, at hun en dag vinder en grand slam. (Billede: Polfoto)

Caroline Wozniacki kæmpede bravt, men måtte alligevel se sig slået endnu engang af Serena Williams, da de to veninder i går spillede semifinale ved WTA Finals i Singapore.

Wozniacki taber igen til Serena efter vanvittigt drama
Wozniacki taber igen til Serena efter vanvittigt drama

Alligevel er ‘Miss Sunshine’ fortrøstningsfuld - hun mener, hun har alle forudsætningerne for snart at vinde et af de helt store trofæer. Nu er det bare et spørgsmål om tid.

- Jeg har slået så mange gode spillere her - top 10-spillere alle sammen - og jeg ved præcis, hvad der skal til for at løfte de største trofæer, siger stjernen til Ekstra Bladet.

Og det kan ifølge Wozzy selv allerede ske til Australian Open i starten af næste år.

- Det håber jeg. Men der er fire grand slams næste år, så bliver det ikke i Australien, så kan det blive i en af de andre, siger hun og supplerer - sprudlende af selvtillid:

Skuffet Wozniacki efter drama: Spillede mit hjerte ud
Skuffet Wozniacki efter drama: Spillede mit hjerte ud

- Jeg tager rigtigt meget med herfra. Jeg har bevist, at jeg hører til i toppen. Jeg har virkelig spillet noget fantastisk tennis.

Og det er ikke bare noget, danskeren selv synes. Ifølge tennis-legenden Mats Wilander, der selv vandt hele syv grand slams i sin tid, er der faktisk ikke nogen bedre kvindelig spiller i øjeblikket.

- For mig er hun den bedste spiller i verden lige nu, selv om hun tabte til (Serena) Williams. Det er mit øjebliksbillede fra ugen, hvor Serena jo også tabte til Simona Halep. Men det handler om at vinde titlerne. Sådan er det jo, siger svenskeren til Ekstra Bladet.

Piotr Wozniacki: I min verden vandt Caroline
Piotr Wozniacki: I min verden vandt Caroline

Og det er han ikke et sekund i tvivl om, at hun kommer til.

- Hun vinder en grand slam en dag. Det er jeg helt overbevist om. Det handler meget om at turde. Og det gør hun jo nu, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægen sagde, han aldrig kom til at...
bt.dk
Ny gade til dine børns barndom? Nu...
bt.dk
De små hyldede Frederik: Men deres...
bt.dk
Dårligst af alle: Helt og aldeles...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx