Af Ritzau - 10/05-16 18:13

Formstærk Fuglsang: Mit angreb handlede om klassementetFormstærk Fuglsang: Mit angreb handlede om klassementet

Jakob Fuglsang vil gerne på podiet i dette års Giro d'Italia, og derfor angreb han på tirsdagens etape.

storybild

Jakob Fuglsang (Astana) viste god form, da han angreb mod slutningen af tirsdagens etape i Giro d'Italia. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Lionel Bonaventure)

Jakob Fuglsang (Astana) angreb på en stejl stigning ti kilometer før mål på 4. etape af Giro d'Italia tirsdag, og danskeren kørte sig op på en samlet ottendeplads i løbet.

- Jeg følte mig godt kørende, så jeg håber, det kan fortsætte på den måde. Nu var det jo ikke nogen bjergetape i dag, og stigningen var forholdsvis kort, men jeg håber helt sikkert, jeg er, hvor jeg skal være, siger Jakob Fuglsang til TV 2 Sport.

Danskeren var arkitekten bag den udskillelse, som for alvor fik skilt de tungere folk fra favoritterne, mens Diego Ulissi (Lampre) i front kørte alene mod mål og vandt etapen.

Jakob Fuglsang har en målsætning om at køre sig på podiet i Giroen i år, og hans angreb var da heller ikke et forsøg på at indhente Ulissi og snuppe etapesejren. Det handlede om det længere perspektiv.

- For os var det klassementet. Ulissi er formentlig ikke farlig i det samlede klassement, så for os var det klassementet, det gjaldt om.

- Jeg er godt tilfreds med den måde, vi er kommet i gang på, og forhåbentlig fortsætter det sådan her, siger Jakob Fuglsang.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Tør du se den? Ny horrorfilm har...
bt.dk
Kække Kevin Magnussen inden...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx