Af Ritzau - 17/01-17 17:35

Sene kampe er hård kost for VM-truppen: Tog første 'morfar' inden 10Sene kampe er hård kost for VM-truppen: Tog første 'morfar' inden 10

Det bliver langt ud på natten, før de danske håndboldspillere falder i søvn, når de har været i kamp ved VM.

storybild

Kasper Søndergaard havde allerede nået dagens første lur inden formiddagens presseseance i Paris. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Et solidt aftensmåltid på den anden side af midnat. Kortspil til langt ud på natten og en tur under dynen flere gange om dagen.

Mange af spillerne på håndboldlandsholdet må finde sig i en helt anden døgnrytme, end de er vant til, imens de forsøger at levere topresultater ved VM i Frankrig.

Hovedparten af Danmarks kampe er placeret klokken 20.45, og inden spillerne er tilbage på hotellet, er klokken omkring halv et.

- Jeg sov ikke før klokken tre, siger Kasper Søndergaard om timerne efter kampen mod Sverige mandag aften.

- Når vi kommer hjem fra kampene, skal vi have noget at spise, og ingen af os kan sove bagefter.

- I stedet laver vi alt muligt andet. Vi sætter os op i fællesrummet og spiller kort, og først efter noget tid begynder folk så at snakke om, at det giver mening at gå i seng, forklarer han

Da han troppede op til pressemøde klokken ti tirsdag formiddag, havde han allerede gennemført den første "morfar", for den tabte søvn skal indhentes i løbet af dagen.

- Jeg stod op kvart over otte, og så var jeg lige oppe på værelset efter morgenmaden og tage en halv time mere. Senere på dagen plejer jeg at sove lidt igen, siger han.

- Det er noget mærkeligt noget. Det er fuldstændig modsat af, hvad jeg er vant til hjemmefra. Jeg plejer at stå ved halv syvtiden og gå i seng mellem ni og halv ti, siger Kasper Søndergaard.

Den 35-årige veteran kan trods alt glæde sig over, at onsdagens møde med Bahrain er sat til klokken 17.45, men på fredag mod Qatar skal danskerne igen spille den sene kamp.

- Det går nok, men det bliver aldrig min yndlingsdøgnrytme, konstaterer Kasper Søndergaard.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chokeret familie søger hjælp: Hvem...
bt.dk
Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Syv-årig dreng faldt gennem isen: Nu...
bt.dk
Sanne Salomonsens glædesudbrud har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx