Af Ritzau - 25/11-16 17:34

Guardiola: Messi skal blive i Barcelona karrieren udGuardiola: Messi skal blive i Barcelona karrieren ud

Pep Guardiola fortæller, at han ikke ønsker, at Lionel Messi kommer til Manchester og spiller for City.

storybild

Skal man tro Pep Guardiola, så kan han meget vel være den eneste cheftræner i verden, der ikke ønsker at have Lionel Messi på sit holdkort. (Billede: Scanpix/Maja Hitij)

Manchester Citys spanske cheftræner, Pep Guardiola, insisterer fredag på, at han ikke vil forsøge at lokke superstjernen Lionel Messi til Manchester, da han gerne ser, at argentineren bliver i Barcelona resten af sin karriere.

- Jeg har fortalt jer flere gange, at Messi bliver i Barcelona, og at han slutter sin karriere i Barcelona, siger Guardiola ifølge AFP.

- Det ønsker jeg. Jeg ønsker, at han (Messi, red.) bliver i Barcelona fra start til slut af sin karriere.

I sidste uge var der forlydender om, at Manchester City var klar til at slå alle rekorder for at sikre sig Messi.

Efter sigende overvejede klubben et bud i omegnen af 200 millioner britiske pund, hvilket svarer til mere end 1,7 milliarder danske kroner.

Med i aftalen skulle være en løn på 500.000 pund om ugen til den lille argentiner. Det svarer til cirka 4,3 millioner kroner.

Guardiola og Messi kender hinanden godt, da de arbejdede sammen i Barcelona i fire år fra 2008 til 2012. Da vandt Barcelona Champions League to gange og mesterskabet tre gange.

Skulle det ende med, at Messi bryder med den klub, han har spillet i, siden han var 13 år, og rejser til Manchester City, så vil det ikke kun være Guardiola, Messi kender i omklædningsrummet.

På Citys holdkort figurerer også Messis gode ven og landsmand Sergio Agüero, hvis søn, Benjamin, Lionel Messi er gudfar til.

/ritzau/AFP

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så meget tabte Thomas sig under...
bt.dk
Stormy Daniels kæmpede med karrieren:...
bt.dk
Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
Kemiker afviser Ruslands forklaring:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx