Af - 30/04-17 13:17; Opdateret: 30/04-17 15:15

Brystbombe var lidt for modig: Det fik verdensstjerne hende til at fortrydeBrystbombe var lidt for modig: Det fik verdensstjerne hende til at fortryde

I det aller, aller sidste minut af sidste uges El Clásico, sikrede Lionel Messi med en følt afslutning Barcelona en 3-2 sejr over ærkerivalerne fra Real Madrid.

storybild

(Billede: Privat)

I det aller, aller sidste minut af sidste uges El Clásico, sikrede Lionel Messi med en følt afslutning Barcelona en 3-2 sejr over ærkerivalerne fra Real Madrid.

Udover at være en scoring, der på ny åbnede mesterskabskampen, var det et mål, der fik den venezuelanske journalist og inkarnerede Real Madrid fan, Jeinny Leizarazo, til at lette - i bogstaveligste forstand.

For den tidligere model og skuespiller, der i dag blandt andet arbejder for den spanske avis AS, havde inden kampen indgået et nået dristigt væddeål.

Vandt Barcelona kampen, ville hun hoppe ud fra en flyver med faldskærm.

'Jeg er ikke bare trist, fordi vi tabte El Clásico. Jeg er også nervøs, fordi jeg må indfri væddemmålet og hoppe ud i faldskærm fra et fly,' sagde hun efter kampen på sin Twitter-profil.


Og kort tid efter lagde hun endnu en video op med beskeden om, at hun var igang med at træne op til faldskærmsudspringet.

'Har det sjovt inden min falskskærmstime i morgen,' skriver hun på sin Twitter-profil.


Jeinny Leizarazo er tydeligvis en person, der holder, hvad hun lover. For på sin Twitter-profil skrev hun i torsdags, at faldskærmsspringet var blevet gennemført, og at det havde været en helt igennem fantastisk oplevelse.

'At hoppe ud af et fly, er den vildeste oplevelse, jeg har haft. Nu kan mine drenge (Real Madrid-spillerne, red.) gøre det godt igen ved at vinde det hele,' skriver hun.


Real Madrid har fire kampe tilbage i La Liga. Her ligger de på 2. pladsen, a point med rivalerne fra Barcelona. Hovedstadsklubben har dog en kamp i baghånden.

Real Madrid kan selv afgøre sagerne, de skal 'blot' vinde resten af deres kampe.

Også i Champions League er der god mulighed for sølvtøj til Real Madrid. Her møder de i semifinalen bysbørnene Atletico Madrid, og den første kamp spilles tirsdag d. 2. maj.

Att dømme ud fra Jeinny Leizarazo Instagram-profil, kan der næppe herske tvivl om, hvem hun hepper på.

LÆS OGSÅ: Kendt brystbombe strækker sig på foto: Nu går snakken om det bag hende

LÆS OGSÅ: Brystbombe forarger igen: Deler bikinibillede af 9-årig datter

LÆS OGSÅ: Utroligt! Fødte for få uger siden: Kendt brystbombe fremviser fantastisk figur

LÆS OGSÅ: Verdenskendt brystbombe: Mine børn er SÅ grimme!

LÆS OGSÅ: Brystbombe afslører: Jeg fortryder kun to ting i mit liv

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Studerende anklagede Støjberg for at...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Borgere i protest: Historisk kro står...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx