Af - 17/03-14 21:36

AGF vinder jysk millionkampAGF vinder jysk millionkamp

AGF's 10 mand løb med millionen og de tre point i en intens affære i Randers.

storybild

AGF's 10 mand løb med millionen og de tre point i en intens affære i Randers. (Billede: Polfoto)

Der var millioner på spil, bogstaveligt talt, da Randers FC tog imod rivalerne fra AGF. En sejr ville ikke bare udløse tre point, men også en million ekstra kroner i tv-penge til det sejrende hold.

Pointene og millionerne løb Aarhus-klubben med efter en 3-1-sejr, der blev kæmpet hjem med 10 mand, efter Anders Kure så rødt kort før pausen.

AGF-forsvarer: Vi er for gode til bunden
AGF-forsvarer: Vi er for gode til bunden

Sejrens grundlag kom på syv vanvittige trods-minutter i første halvleg. Efter en noget passiv indledning vendte AGF 0-1 – som Randers’ Djiby Fall headede ind – til 2-1. Først på mål af Jesper Lange i det 35. minut og siden via Alexander Juel Andersen syv minutter senere.

I kampens døende minutter viste Danny Olsen sig som den super-signing, han har været hidtil i foråret, da han efter et flot dybdeløb kunne sparke 3-1-kassen ind fra en spids vinkel. Hans fjerde mål for AGF.

Nedslagtning i Aarhus: AaB moser AGF
Nedslagtning i Aarhus: AaB moser AGF

Aarhus-klubben er nu nummer seks i ligaen, hvilket giver 2,08 millioner kroner, nu hvor 22. runde er færdigspillet. Randers dumper med nederlaget ned på tiendepladsen, hvor der kun udløses halvt så mange tv-penge til klubkassen.

AGF-ikon bliver ny assistent
AGF-ikon bliver ny assistent

- I anden halvleg skulle vi krige den hjem. Det er forløsende for os at få de tre point. Følelserne går op og ned i løbet af kampen. Men vores fantastiske fans har fortjent sejren,
sagde AGF’s helt store målhelt i foråret, Danny Olsen, som var en glad mand, da han blev interviewet til TV3 Sport 1 efter kampen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx