Af - 12/06-16 17:35

Kevin Magnussens hold jagter forstærkning udefraKevin Magnussens hold jagter forstærkning udefra

Dårlige resultater gør, at der måske skal rulle hoveder på Renaults Formel 1-team. (Men heldigvis ikke Kevin Magnussens)

storybild

Kevin Magnussen skal måske til at lære nogle nye navne til næste sæson. (Billede: Scanpix)

Renaults halvringe resultater indtil videre i denne sæson, kan komme til at koste dyrt for staben omkring de to gule biler.

Ifølge Formel 1-sitet Autosport.com, så har Renault forsøgt at hente - blandt andre - Ferraris tekniske chef, James Allison.

Kevin Magnussen misser kvalifikation efter uheld
Kevin Magnussen misser kvalifikation efter uheld

James Allison får kredit for at have spillet en stor rolle i den genrejsning af Ferrari, der har ført til at den røde italiener igen er at finde på toppen af sejrsskamlen med jævne mellemrum.

Noget tyder dog på, at Renault ikke får held med sit forehavende. Ifølge det tyske site speedweek.com, så foretrækker James Allison at blive hos Ferrari.

Kevin Magnussen smadrer sin racer ved Formel 1-træning
Kevin Magnussen smadrer sin racer ved Formel 1-træning

Desuden mener speedweek også at vide, at James Allison har en klausul i sin Ferrari-kontrakt, der gør, at han ikke ville kunne starte her og nu hos Renault.

Kevin Magnussen kan dog stadig starte hos Reanault. Søndag skal han gøre det fra pitten i Canadas grandprix efter sit uheld under træningen først på weekenden.

LÆS OGSÅ: Tom K: - Det er Kevin, der skal lede teamet

LÆS OGSÅ: Kevin efter Monaco-kaos: - Det er surt lige nu

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx