Af - 23/03-14 20:51

Gavmildt Brøndby-forsvar giver OB sejrenGavmildt Brøndby-forsvar giver OB sejren

Efter fem kampe uden nederlag tabte Brøndby i går for første gang i 2014. OB vandt 2-1 med god hjælp fra Brøndbys forsvar.

storybild

(Billede: Polfoto)

På dagen, hvor Brøndby kunne have hentet tre point på de øvrige tophold, valgte Brøndby-forsvaret at tage sig en slapper.

Randers-træner: - Vi var tæt på tre fortjente point
Randers-træner: - Vi var tæt på tre fortjente point

I en rigtigt-godt-gang-i-den-kamp fik gæsterne fra OB i hvert fald rigeligt med hjælp til at vinde 2-1 på Brøndby Stadion.

Brøndbys forsvar var særdeles gavmildt i store dele af kampen, og det var faktisk et lille under, at OB først fik scoret, da Diarras indlæg kort før pausen fik lov at hoppe stille og roligt hen til Morten Skoubo i det lille felt.

Derfra kunne den tidligere Brøndby-angriber score sit første mål mod sin gamle klub, mens hverken Dario Dumic, Daniel Stenderup eller Martin Ørnskov fik sparket bolden væk.

Skuffet Ståle: - Jeg har sjældent set så mange fejl
Skuffet Ståle: - Jeg har sjældent set så mange fejl

Forinden kunne flere af hans nuværende holdkammerater let havde scoret, for det var langt fra første gang, at de blågule var i gavehumør. Forinden havde flere kiksede afleveringer og sjuskede tacklinger og sløsede markeringer i Brøndby-defensiven været tæt på at koste dyrt.

2-0-målet var også en lille gave fra Brøndby. Scoringen faldt som lidt af et lyn fra en klar himmel, midt i et tonstungt Brøndby-pres på OB's forsvar. Pludselig var der plads til en fynsk kontra, som endte med, at Dario Dumic var uheldig med at løbe et indlæg fra Esben Ruud i eget net.

Med en håndfuld minutter tilbage fik Simon Makienok reduceret, og så fik kampen lige et kæmpe skud spænding mod slutningen, men det blev ved den fynske 2-1-sejr.


LÆS OGSÅ: FCK skuffer: Udnytter ikke mega-gave

LÆS OGSÅ: Værsgo, FCK: Sønderjyske driller AaB

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx