Af - 15/09-16 17:40

Kan du spotte Liverpools nye trick til at score mål?Kan du spotte Liverpools nye trick til at score mål?

Intet er åbenbart for småt for Liverpool-manager Jürgen Klopp i hans jagt på flere mål.

Bildstrecke im Grossformat »

Prøv lige at klikke dig igennem billederne her i toppen af artiklen. Kan du se, hvad der er sket på Liverpools hjemmebane Anfield Road i denne sæson?

Nemlig: Målnettene har skiftet farve, så de ikke længere er røde. Nu er de hvide, som de også er på stort set alle andre stadioner rundt omkring.

Klopps bøn til fansene: Syng ikke mit navn for tidligt
Klopps bøn til fansene: Syng ikke mit navn for tidligt

Årsagen er, at Jürgen Klopp håber på flere scoringer, fordi den hvide farve er nemmere for spillerne at se i udkanten af synsfeltet.

Det bekræfter Anfields egen twitter-konto.

- Jürgen Klopp bad personalet om at skifte nettene på Anfield fra rød til hvid for at gøre dem mere synlige i spillernes perifære synsfelt, står der.


I første omgang ser det måske ud til, at den nye net-farve har hjulpet: Liverpool har kun spillet en enkelt hjemmekamp i denne sæson, og der lykkedes det for 'The Reds' at score hele fire gange bag Kasper Schmeichel i Leicester-målet.

Liverpool banker fire kasser ind bag Schmeichel
Liverpool banker fire kasser ind bag Schmeichel

Man kan så spørge om en mere synlig målfarve, hvis det nu ER en fordel, ikke også er en fordel for udeholdets angribere....

Men det har Jürgen Klopp måske ikke tænkt på. Og om ikke andet, så havde Leicester kun held til at score en enkelt pind på Anfield.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx