Af - 25/01-17 09:16

Tiger Woods vender tilbage med travlt programTiger Woods vender tilbage med travlt program

Tiger Woods er tilbage og står foran fire turneringer på fem uger. Men kan den engang så suveræne golfstjerne spille sig op blandt verdens bedste igen? Eksperterne er uenige.

storybild

Tiger Woods spillede senest ved 'Hero World Challenge' i december sidste år (Billede: Christian Petersen)

Når Tiger Woods i morgen træder ind i ’Farmers Cup Insurance’, er det første gang i næsten halvandet år, at den 41-årige golflegende er med ved en officiel PGA-turnering – den første af fire store turneringer inden for fem uger, han deltager ved. Og han glæder sig.

- Jeg har haft det sjovt med at forberede mig til denne turnering, og jeg glæder mig til den. Jeg har siddet ude længe nok, siger han til Golf Digest.

Tiger Woods vender tilbage på favoritbane
Tiger Woods vender tilbage på favoritbane

Efter længere tids rygproblemer gjorde Woods comeback ved turneringen ’Hero World Challenge’ i december sidste år. Her sluttede han som nummer 15 ud af 18, men viste alligevel positive takter, mener C Mores golfekspert Jeppe Huldahl, der tror på, at Woods igen kan spille sig op blandt de bedste med tiden.

- Jeg vil ikke sige, at jeg har store forventninger til den første turnering, men jeg tror godt, han inden for relativt kort tid kan komme tilbage i en form, hvor han kan konkurrere med de bedste, siger han og tilføjer:

- Jeg tror ikke, han kan komme tilbage til, hvor han var omkring år 2000, for der var han fuldstændigt overlegen. Dertil er der sket for meget med de spillere, der render rundt derude nu. Men han kan godt komme tilbage og vinde store turneringer.

Tiger Woods slutter tredjesidst i comeback-turnering
Tiger Woods slutter tredjesidst i comeback-turnering

Viasats golfekspert Henrik Knudsen har mere begrænsede forventninger til Woods.

- Alle har set, hvad han kan, når han er bedst, og det får nok nogen til at skrue forventningerne højt op. Men jeg mener ikke, det er realistisk, at han kan præstere på det niveau igen, siger han og fortsætter:

- Han er blevet 41, er blevet opereret flere gange og har ikke spillet rigtig turneringsgolf i meget lang tid. Og i mellemtiden er de andre ikke blevet dårligere.

Tiger Woods imponerer og smuldrer i Bahamas
Tiger Woods imponerer og smuldrer i Bahamas

Tiger Woods vækker minder om tidligere tiders storhed
Tiger Woods vækker minder om tidligere tiders storhed

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

10 biler kørt sammen - én person...
bt.dk
LIGE NU: Brand i passagerbus...
bt.dk
Line Baun Danielsen erkender: Her er...
bt.dk
Dansk popkonge skal være morfar:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx