Af - 11/01-16 16:33

Se her, DBU: Her skal folket stemme om den nye landstrænerSe her, DBU: Her skal folket stemme om den nye landstræner

I Kazakhstan skal almindelige fodbold-fans stemme om landets nye landstræner (problemet er bare, at folk ikke gider stemme!)

storybild

Astana (lyseblå trøjer) er første hold fra Kasakhstan, der er nået helt til gruppespillet i Champions League. (Billede: Polfoto)

Landsholdet i Kasakhstan står i øjeblikket uden landstræner, og fodboldforbundet i landet er gået alternative veje for at finde en ny kandidat til jobbet: I bedste X-faktor-stil er der lagt en afstemning op på forbundets hjemmeside, hvor almindelige fodboldfans kan stemme på deres favorit.

Det siger Dmitry Nesterenko, der er talsmand for fodboldforbundet ifølge The Guardian.

I første omgang kan man stemme om, hvorvidt det skal være en træner fra Kazakhstan eller en udlænding, og her ser det ud til, at stemningen er klart mest til sidstnævnte, selvom Dmitry Nesterenko siger til The Guardian, at der vil være tale om realistiske kandidater - 'ingen Mourinho'.

Når første del af afstemningen er afsluttet er det så siden meningen, at forbundet skal finde nogle konkrete navne, som de lokale fodboldfans skal stemme om.

Spørsgmålet er så bare, om det kommer til at ske:

Forbundet siger, at 50.000 stemmer er nødvendigt, før afstemningen vil blive erklæret for godkendt - men indtil nu er stillingen kun 1.733 mod 837 til fordel for en udenlandsk træner.

Du kan finde afstemningen på denne side - men inden du nu går klik-amok, for at sende en træner, du ikke kan lide til Kazakhstan, så ser det altså ud til, at man ikke kan deltage i afstemningen fra danske ip-adresser.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx