Af Ritzau - 14/05-16 10:18

Braithwaite er spændt og nervøs inden nedrykningskampBraithwaite er spændt og nervøs inden nedrykningskamp

Martin Braithwaite og Toulouse skal formentlig vinde lørdagens udekamp mod Angers for at undgå nedrykning.

storybild

Martin Braithwaite har scoret ti ligamål i denne sæson. (Billede: Scanpix/Remy Gabalda)

Den danske landsholdsspiller i fodbold Martin Braithwaite skal ud i noget af en gyser med sin franske klub, Toulouse, lørdag aften.

Klubben ligger lige netop på den rigtige side af nedrykningsstregen i Ligue 1 med 37 point, men skal formentlig vinde udekampen mod Angers i sidste runde for at holde Ajaccio (37 point og klart dårligere målscore) og Reims (36 point) bag sig.

- I de seneste to måneder har hver eneste kamp været en finale for os, så vi har efterhånden vænnet os til presset, selv om det selvfølgelig er ekstra stort lørdag. Selvfølgelig er man spændt og en smule nervøs, siger Martin Braithwaite til Jyllands-Posten.

For få runder siden lignede Toulouse en nedrykker, men 11 point i de seneste seks kampe har givet klubben håb om overlevelse.

Den vil være vital for den danske angriber, der har et år tilbage af sin kontrakt og svært ved at se sig selv i den næstbedste række.

- Selvfølgelig er det ikke optimalt at spille i Ligue 2, hvis jeg stadig vil være med omkring landsholdet. Men det vigtigste for mig lige nu er at holde fokus på lørdagens kamp, og alt hvad der sker efterfølgende, tager jeg til den tid, siger han.

Braithwaite, der tidligere på foråret blev udnævnt til anfører i klubben, har scoret ti ligamål i denne sæson.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overvældende interesse for at se...
bt.dk
Bokser om Kesslers trone: Ny...
bt.dk
Kvalt af høj husleje: Efter 40 år i...
bt.dk
Sejlere giver prins Henrik ekstra 27...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx