Af - 11/05-14 15:48; Opdateret: 11/05-14 17:25

Ærgerlig Kevin: - Det er svært at være tilfreds når man ikke får pointÆrgerlig Kevin: - Det er svært at være tilfreds når man ikke får point

Kevin Magnussen kørte sig et par placeringer frem i Barcelonas grandprix og endte som nummer 12 – og han var såmænd også tæt på at overhale holdkammeraten - men han er utilfreds med at ende uden for pointene.

storybild

(Billede: Polfoto)

Kevin Magnussen blev i den tunge ende af formel 1-feltet, da Barcelonas grandprix blev afjort søndag. Men det endte en lille bitte smule mindre tungt, end det startede:

Fra en startposition som nummer 14 kørte danskeren sig frem i feltet og endte som nummer 12.

Færdig: Kevin beholdt sin 12.-plads
Færdig: Kevin beholdt sin 12.-plads

- Det er svært at være tilfreds, når man ikke engang får nogen point, siger en skuffet dansker efter Barcelonas grandprix til 3+.

Men trods alt kan han trøste sig en lille smule med, at han forbedrede sin placering med et enkelt hop fremad i forhold til seneste grandprix i Kina. Holdkammeraten Jenson Button endte lige foran danskeren og blev 11'er ligesom i Kina.

Vinder af det spanske grandprix blev Lewis Hamilton, som vandt med et mulehår foran sin holdkollega, Nico Rosberg. Dermed overtager Hamilton den samlede VM-føring fra netop Rosberg.

Kevin Magnussen var ellers ved at få en fantastisk start, da han allerede inden første sving forsøgte at klemme sig forbi bilerne foran sig. Det lykkedes faktisk for danskeren at vinde et par placeringer, men glæden var kortvarig. Stadig på første omgang røg han ud over kerben og mistede både fart og de samme to placeringer, som han lige havde vundet.

McLaren-boss: - Vi kan ikke køre som vi vil
McLaren-boss: - Vi kan ikke køre som vi vil

I løbet af de næste 66 omgange lykkedes det ham dog alligevel at rykke lidt fremad: Ikke på hurtige og aggressive overhalinger, men derimod på det lange seje træk.

LÆS OGSÅ: Verdensmesters fejl hjælper Magnussen frem i feltet

LÆS OGSÅ: Bitter Kevin: - Der er ikke meget at glæde sig over

LÆS OGSÅ: Hemmelighedsfuld McLaren-boss: - Kevins bil er ok igen

LÆS OGSÅ: Sportschef: Kevins bil kostede ham syvendepladsen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael står frem: Jeg sov i Madsens...
bt.dk
Vild afsløring: FIFA overvejer at...
bt.dk
Sabrina så Elliot græde på gaden: Nu...
bt.dk
Så vågnede hjemmeholdet op: Får skud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx