20/11-17 20:02

Sevilla træder på bremsen hjemme mod Liverpool i CLSevilla træder på bremsen hjemme mod Liverpool i CL

Både Liverpool og Sevilla kan sikre en plads i CL-ottendedelsfinalen, når de to hold mødes i Sevilla tirsdag.

storybild

Simon Kjær (midten) og Michael Krohn-Dehli (th.) forbereder sig til tirsdagens Champions League-opgør hjemme mod Liverpool. Scanpix/Cristina Quicler

Sevilla. En hjemmesejr over Liverpool vil sende Sevilla videre til ottendedelsfinalen i Champions League tirsdag.

Alligevel varsler Sevilla-træner Eduardo Berizzo, at den andalusiske klub vil spille med omtanke i jagten på tre point, når englænderne gæster Ramon Sanchez-Pizjuan i gruppe E.

- De her store kampe skaber ofte høje forventninger, men vi må spille på en smart måde og undgå en tosset kamp, der bølger frem og tilbage.

- En sådan type kamp vil ikke gavne os. Vi må være fattede nok til at vælge den helt rigtige plan og udføre den med balance, siger Berizzo mandag ifølge AP.

Liverpool topper gruppen med otte point foran Sevilla, der har syv point. Spartak Moskva ligger på tredjepladsen med fem point før de to sidste runder.

Derfor vil en sejr til Simon Kjærs og Michael Krohn-Dehlis klub være nok til at avancere videre i turneringen, da Liverpool og Spartak Moskva møder hinanden i sidste runde.

Vinder Liverpool kampen, så er englænderne tilsvarende videre i turneringen.

Taber russerne tirsdag til slovenske NK Maribor, der har et enkelt point i gruppen, så vil uafgjort i Sevilla være nok til at sende Liverpool videre.

- Det her er kampen i Champions League for os indtil nu. Sevilla har en god hjemmebanestatistik, og det er et svært sted at besøge.

- Det bliver meget interessant og udfordrende, og jeg glæder mig virkelig, siger Liverpool-træner Jürgen Klopp før opgøret.

Han må til kampen undvære forsvarsspilleren Joel Matip, der er ude med en skade, men Klopp har Adam Lallana med i flyet til Andalusien.

Lallana har indtil videre været ude af stand til at spille for Liverpool i denne sæson, da han har haft problemer med en lårskade.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Milliardær dømt for mord: Ærkerival...
bt.dk
Verdensstjerne med ultimativ hyldest...
bt.dk
Birgitte var til 'et kærligt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx