Af - 14/06-15 20:05

Tv-stjerne blev nummer 2 i Le Mans: Fejrede andenplads med grådTv-stjerne blev nummer 2 i Le Mans: Fejrede andenplads med gråd

Hjernekirurgen fra 'Grey's Anatomy' leverede topresultat i 24 timers-løbet i Le Mans - og så fik tårerne frit løb.

storybild

Doktor McDreamy kan også køre ræs. (Billede: Polfoto)

En amerikansk Hollywood-flødebolle gjorde, hvad ingen danskere kunne klare i årets 24-timers løb i Le Mans: Han kom på podiet efter en andenplads i sin klasse.

Den 49-årige amerikanske skuespiller Patrick Dempsey er ellers mest kendt som hjernekirurgen Dr. Derek 'McDreamy' Shepher fra Grey's Anatomy.

Men han er også en inkarneret racerkører. Og en dygtig en af slagsen: Sammen med sine to medkørere kørte han sin Porsche 911 RSR næsthurtigst af alle i GTE amatør-klassen i årets Le Mans.

Og så lagde han lige ansigtet i de rigtige, følsomme folder, som vi kender dem fra TV-serien, og med mere end en enkelt tåre i øjenkrogen fortalte, han hvad en andenplads betyder for ham.


Surt: Danskerbil sekunder fra podie i Le Mans
Surt: Danskerbil sekunder fra podie i Le Mans

- Det er svært at sætte ord på, hvor meget det betyder at være på podiet i Le Mans. Fænomenal indsats og støtte fra Poprsche. Det er en fremragende bedrift, man drømmer om øjeblikke som disse. Jeg har arbejdet hårdt de sidste tre år for at få det her til at ske, og nu er jeg her: Vive la France! sagde han til fransk tv efter løbet.

Og hvis du endnu ikke har set sæson 11 af Grey's Anatomy, så stop med at læse NU...

For er det ikke pudsigt, at racerkøreren Patrick Dempsey kan blive nummer to i Le Mans, når nu Dr. 'McDreamy' døde i et bil-uheld i serien?


Danskerbiler kæmper om podieplads i Le Mans
Danskerbiler kæmper om podieplads i Le MansAndre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx