Af Ritzau - 28/09-16 23:46

Tidligere FCK'er: Vi løb tør for kræfter mod BarcelonaTidligere FCK'er: Vi løb tør for kræfter mod Barcelona

Mönchengladbachs plan mod Barcelona fungerede godt i en halvleg, men som tiden gik, slap kræfter op.

storybild

Oscar Wendt har grund til at ærgre sig efter Mönchengladbachs nederlag til Barcelona. (Billede: Reuters/Kai Pfaffenbach)

I en time var Mönchengladbach på vej mod et kæmperesultat mod Barcelona, men i længden kunne det tyske mandskab ikke modstå det hårde spanske pres i Champions League-kampen.

1-0 til Gladbach blev vendt til Barcelona-sejr på 2-1, og det skyldes primært, at tyskerne kørte trætte i Barcelonas boldtrilleri.

- Vi løb lidt tør for kræfter efter pausen. Vi spillede ellers godt i første halvleg, og vi var jo oppe imod verdens bedste hold, siger Gladbachs tidligere FC København-back Oscar Wendt til 3+.

- De havde bolden så meget, og vi kom til at løbe nogle kilometer. Så bliver man jo lidt træt til sidst, konstaterer svenskeren.

Første halvleg formede sig ellers stort set, som Gladbach-spillerne ønskede sig.

Med hårdt arbejde fik de lukket de fleste defensive huller, og på Thorgan Hazards flotte kontrascoring kunne de oven i købet gå til pause foran med 1-0.

Men forsvarsgeneral Andreas Christensen og kollegerne kunne altså ikke holde de prominente modstandere fra livet i 90 minutter.

- Det er lidt irriterende, for vi gjorde rigtig mange ting rigtigt. Men vi manglede lige det sidste, og det er en ærgerlig følelse at stå med, siger Andreas Christensen til 3+.

Mens skuffelsen er stor i Mönchengladbach efter endnu et Champions League-nederlag, er humøret naturligvis anderledes højt i Barcelona, der har indledt med to sejre.

Træner Luis Enrique så onsdag aften sit hold skabe mange chancer på en ellers meget vanskelig udebane.

- Vi tog en fortjent sejr, og dette var belønningen for hele holdets arbejde, siger Luis Enrique ifølge Reuters.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Casper var afhængig af Treo: 'Jeg...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Michael Rasmussen indrømmer: Jeg var...
bt.dk
David Copperfield for retten i USA...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx