23/07-17 15:27

Bidende El Salvador-spillere får lange karantænerBidende El Salvador-spillere får lange karantæner

To landsholdsspillere fra El Salvador får henholdsvis seks og tre dages karantæne for at bide modstandere.

storybild

USA's landsholdsangriber Jozy Altidore (til højre) blev bidt i skulderen under en landskamp mod El Salvador. Scanpix/Bill Streicher

Philadelphia. Det koster dyrt for to salvadoranske landsholdsspillere, at de lod temperamentet løbe af med sig under en kamp ved fodboldturneringen Gold Cup.

Under kvartfinalen med USA kom spillerne Henry Romero og Darwin Cerén i fokus, da de begge bed en modstander i ryggen.

Det koster nu lange karantæner til begge spillere, skriver Reuters.

Romero får seks spilledages karantæne for at sætte tænderne i angriberen Jozy Altidore, mens Cerén slipper med tre dages karantæne for at bide forsvarsspilleren Omar Gonzalez.

Under kampen havde forseelserne ingen betydning i form af udvisninger, men tv-billederne viste efterfølgende, at begge spillere havde tandsættet lidt for langt fremme, og det er de nu blevet straffet for.

Det er det Nord- og Mellemamerikanske Fodboldforbund, Concacaf, der har udstedt karantænerne til spillerne for "usportslig opførsel".

Gold Cup er en turnering, hvor landshold fra Nordamerika, Centralamerika og Caribien deltager, og den afholdes i disse dage i USA.

Kvartfinalekampen mellem USA og El Salvador endte med en 2-0-sejr til værtsnationen, og via en semifinalesejr over Costa Rica har USA spillet sig i finalen.

Her møder amerikanerne enten Mexico, der er forsvarende Gold Cup-mestre, eller Jamaica. Den kamp spillet natten til mandag dansk tid, mens finalen spilles natten mellem onsdag og torsdag.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Støjberg-opgør i Venstre: Det havde...
bt.dk
Amalie Dollerup efter premieren: Jeg...
bt.dk
Advarsel, voldsomme billeder: Jørgen...
bt.dk
Tv-ekspert stiktosset over p-afgift:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx