Af - 14/01-14 22:06

Danmark uddelte Tyroler-tæskDanmark uddelte Tyroler-tæsk

Danmark er sikre på videre deltagelse i EM efter sikker sejr over Østrig. Maksimumpoint skal sikres mod Tjekkiet i morgen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Ingen slinger i valsen.

Danmark lod sig ikke kue af Østrigs overraskende 10-måls-sejr over Tjekkiet, da de blev banket 33-29 i en kamp, der var afgjort ved pausen.

18-12 førte det danske hold efter de første 30 minutter, blandt andet takket være de østrigske målmænd, der vel næsten ligeså godt kunne være blevet i omklædningsrummet i første halvleg.

Håndboldherrerne er (lidt) mere populære end kvinderne
Håndboldherrerne er (lidt) mere populære end kvinderne

Redningsprocenterne på henholdsvis 9 og 13 procent blev dog hevet lidt i vejret i anden halvleg, men det var ikke noget, der truede den danske sejr.

Dermed er Danmark klar til mellemrunden ved EM-slutrunden. Førstepladsen i gruppen er faktisk også sikret, men der skal alligevel kæmpes i den sidste kamp mod Tjekkiet for at få maksimumpoint med videre til mellemrunden.

VIDEO: Skandale ved håndboldkamp - se kæmpe slagsmål
VIDEO: Skandale ved håndboldkamp - se kæmpe slagsmål

Mikkel Hansen kom fint i gang med EM i sejren over Makedonien, og han fortsatte hvor han slap mod Østrig, hvor det tog ham 51 minutter at brænde et skud.

Niklas Landin havde til gengæld ikke den pragtkamp, vi så mod makedonerne, og ved pausen satte han sig på bænken med en redningsprocent på 35 og gav plads til Jannick Green i kassen.

Østrig overrasker med storsejr i Danmarks EM-gruppe
Østrig overrasker med storsejr i Danmarks EM-gruppe

Danmarks vel eneste akilleshæl indtil videre i turneringen har været straffekastene, men mon ikke Ulrik Wilbek nu har fundet sin løsning.

ØV! Ingen Makedonsk hjælp til Danmark
ØV! Ingen Makedonsk hjælp til Danmark

Hans Lindberg brændte nemlig igen fra pletten, men til de efterfølgende forsøg blev veteranen Jesper Nøddesbo hevet op, og han var sikkerheden selv.

Nu venter Tjekkiet i morgen, hvor Danmark går efter tre på stribe.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Bror til fransk politihelt: Han...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx