27/10-17 08:38; Opdateret: 27/10-17 10:10

Ny dårlig start ødelægger Olesens runde i ShanghaiNy dårlig start ødelægger Olesens runde i Shanghai

Thorbjørn Olesen ligger langt tilbage i stor kinesisk turnering efter endnu en dårlig start på en runde.

storybild

Thorbjørn Olesen Olesen var fem over efter bare syv huller af fredagens runde i HSBC Champions i Shanghai. Scanpix/Francisco Leong

Shanghai. Thorbjørn Olesen er eneste danske repræsentant ved golfturneringen HSBC Champions i Shanghai, men danskeren ligger et godt stykke tilbage i feltet efter to runder med store udsving.

Mere præcist har Olesen startet begge sine runder skidt, og trods bedring undervejs ligger han godt tilbage i stillingen med en samlet score på et slag over par halvvejs.

Det rækker til en delt 55.-plads ud af 78 spillere.

Fredag startede danskeren på den sidste halvdel af banen og slog ud på hul 10. Torsdag gik han hul 10 til 18 i et slag under par, men fredag gik det helt skidt fra start.

Efter en flot birdie på første hul leverede Olesen bogeys på tre af de næste fire huller, inden han på hul 16, det syvende hul på runden, præsterede en tredobbelt bogey.

Det betød, at danskeren efter syv huller var faldet fra at ligge i par til at være fem slag over par og milevidt fra topstriden.

Ligesom på torsdagens runde fik Thorbjørn Olesen dog gang i sit spil. Hul 18 gav en birdie, inden han fra hul 1 til hul 9 med yderligere tre birdies kom banen rundt i ét slag over par. Det er identisk med hans samlede score.

Verdensetteren Dustin Johnson gik en suveræn runde i ni slag under par og spillede sig i front af turneringen. Han er samlet 13 slag under par.

HSBC Champions er en af de fire årlige World Golf Championships-turneringer med deltagelse af de bedste spillere fra både PGA Tour, European Tour og Japan Golf Tour og med pengepræmier på størrelse med Major-turneringerne.

I år indeholder præmiepuljen i Shanghai 9,75 millioner dollar (cirka 61,5 millioner kroner). Vinderen får mere end ti millioner kroner.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Atlético var én mand nede: Så dukkede...
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
23-årige Maria er kristen og går med...
bt.dk
Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx