Af Ritzau - 25/10-16 16:31

Tottenham-manager deler principper med LiverpoolTottenham-manager deler principper med Liverpool

Tottenham har ligesom Liverpool fokus på fight og aggressivitet, forklarer manager Mauricio Pochettino.

storybild

Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, vil ryste posen til tirsdagens opgør i Liga Cuppen mod Liverpool. Arkivfoto. (Billede: Reuters/Wolfgang Rattay)

Tottenham og Liverpool kommer ind til tirsdagens Liga Cup-møde med gode resultater i bagagen.

På banen deler holdene langt hen ad vejen spilfilosofi, fortæller Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

- De er meget aggressive, og deres hold har meget kvalitet. Vi deler nogle principper. Vi er stærke mentalt og kæmper for hver en bold som dem, siger han til klubbens hjemmeside.

Mens Tottenham har kalenderen fuld af europæiske kampe, kan Liverpool bruge masser af energi på tirsdagens opgør mellem de to mandskaber.

- Det bliver en rigtig svær kamp på Anfield. De har en rigtig stærk trup, og de spiller ikke i Europa. Men vi har tænkt os at gå videre til næste runde, så vi har brug for en sejr, lyder det fra manageren.

- Vi har fire kampe på ti dage. Det er vigtigt, at alle i truppen føler, de kan være med.

- Det er en god mulighed for spillere som Michel Vorm (Tottenham-målmand, red.), der ikke spiller regelmæssigt, for at vise, de har kvaliteten til at konkurrere om en plads på holdet i Premier League eller Champions League.

Tottenham besejrede Gillingham 5-0 i tredje runde af turneringen. Ved den lejlighed scorede Christian Eriksen to mål, men der var også spilletid til folk som Joshua Onomah, Georges N'Koudou og føromtalte Michel Vorm.

Liverpool sendte Derby ud af turneringen for at nå til fjerde runde.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx