Af Ritzau - 16/10-16 15:56; Opdateret: 16/10-16 16:18

Medie: Bendtner slipper uden brækket ankelMedie: Bendtner slipper uden brækket ankel

Foreløbige undersøgelser konstaterer, at Nicklas Bendtners ankel ikke er brækket, skriver Nottingham Post.

Bildstrecke im Grossformat »
Nicklas Bendtner i aktion for Nottingham Forrest, som han skrev kontrakt med i august 2016. Nicklas Bendtner har haft en noget turbulent karriere, og er kommet langt, siden han som ung løb rundt på banerne i den lokale klub, Tårnby Boldklub. En ung dansk angriber med stjernetendenser fra start. Her fejres et mål for Arsenal, som han kom til som 16-årig. Det har aldrig været et problem for Bendtner at være med på moden. Her er han fint klædt på i street wear, da han var udlejet fra Arsenal til Birmingham. Nicklas Bendtner har altid været en stor profil for det danske landshold, som han fik debut for som 18-årig i 2006. Her ses han med landsholdskollegaerne William Kvist, Simon Poulsen og Jakob Poulsen. Nicklas Bendtners altid arrogante charme har også gjort indtryk på det modsatte køn. Her på forsiden af Elle Magazine med baronesse Caroline Fleming, som han dannede par med i et par år. Sammen med Caroline Fleming har Nicklas Bendter også sønnen Nicholas, der blev født i 2010. Nicklas Bendtner skiftede i 2011 i jagten på spilletid Arsenal ud med ligarivalerne fra Sunderland. Her blev det til 8 mål i 28 kampe. Nicklas Bendtner var i sæsonen 2011/2012 flittigt scorende for landsholdet. Det blev til 8 mål på landsholdet i den sæson. På deadline-dagen i transfervinduet i 2012 skiftede Bendtner til Juventus på en lejeaftale. Det blev til 9 kampe for klubben, og et mesterskab - dog uden at han kom på måltavlen i hele sæsonen. I 2014 skiftede Nicklas Bendter på en fri transfer til VFL Wolfsburg på en 3-årig kontrakt. Efter 3 mål i 31 kampe, blev hans kontrakt i 2016 ophævet efter et ophold, der bød på flere halv-uheldige episoder udenfor banen - som for eksempel, da han lagde et foto af sig selv og en Mercedes op på instagram. Som logoet på trøjen antyder, så var det ikke så smart. Gennem årene har Nicklas Bendtner haft et on/off forhold til skuespillerinden Julie Zangenberg. Her ses de på den røde løber til Robert Prisen, 2016. Livet uden klub i foråret 2016 har gjort svært for Bendtner, der blev droppet på landsholdet af den nye landstræner Åge Hareide. I stedet brugte han tiden på at træne med i FC København. Det blev aldrig til en kontrakt med FC København, men Nicklas Bendtner har alligevel fået besøgt Telia Parken. Her ses han med en kvindelig ledsagerske til Justin Bieber koncerten i oktober 2016. Efter 5 måneder uden klub kom forløsningen endelig for Bendtner, der skrev kontrakt med Nottingham Forrest den 7. september 2016. Godt 20 dage efter scorede han sit første mål for klubben. Er der håb forude for Bendtner om en mulig tilbagevenden til landsholdet?

Nicklas Bendtner er desværre blevet skadet. Så er billeder fra hans karriere en ringe trøst.

Nicklas Bendtner kunne søndag glæde sig over, at røntgenundersøgelser fastslog, at han ikke har brækket sin ankel.

Det skriver avisen Nottingham Post.

Avisen meddeler dog, at det endnu er for tidligt at konstatere, om den danske fodboldspiller har pådraget sig beskadigede ledbånd i anklen.

Bendtner udgår med skade i første sejr med Nottingham
Bendtner udgår med skade i første sejr med Nottingham

Nicklas Bendtner måtte bæres fra banen i fredagens kamp for Nottingham Forrest.(Bild: Scanpix)

Derfor er det også for tidligt at sige noget om, hvor længe Nicklas Bendtner vil være ukampdygtig.

Avisen skriver, at yderligere undersøgelser mandag vil kaste lys over situationen.

Bendtner flirter med Åge: Se hans kække hilsen
Bendtner flirter med Åge: Se hans kække hilsen

Nicklas Bendtner blev skadet i en situation i forbindelse med fredagens opgør mellem Nottingham Forest og Birmingham.

Ti minutter inde i anden halvleg stødte Bendtner sammen med Birminghams Michael Morrison. Danskeren måtte bæres fra banen på en båre, mens han fik ilt.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtners Bieber-date er undertøjsmodel: Se hende her

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner scorer sit første mål for Nottingham

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx