Af - 29/01-14 08:55

Anfører bekymret for AGF's forår: Vil have afklaringAnfører bekymret for AGF's forår: Vil have afklaring

Steffen Rasmussen mener, at AGF bør få styr på de kontraktudløb, der rammer stammen af holdet til sommer. Sportschef Brian Steen Nielsen er uenig.

storybild

Steffen Rasmussen så gerne, at AGF's ledelse fik styr på de mange kontraktudløb, der rammer holdet til sommer. (Billede: Polfoto/PEDERSEN TOBIAS NØRGAARD)

Mens det ikke bekymrer AGF's ledelse, at en stor del af holdets stamme har kontraktudløb til juni, er det anderledes hos holdets anfører.

- Jeg håber da helt klart, at der er en afklaring. Det vil også være det bedste for truppen, siger målmand Steffen Rasmussen.

FCK-spiller skifter til Esbjerg
FCK-spiller skifter til Esbjerg

Han er bange for, at det kommer til at gå ud over spillet i foråret, hvis holdets stamme fortsat er i det uvisse, når første spillerunde går på græs den 21. februar.

- Der er nødt til at være vished for tingene. Det er nok det bedste for alle parter, tror jeg, siger Rasmussen, der selv står uden kontrakt til juni, hvis ikke der sker noget.

Men på trods af det, og at AGF lægger ud med at have sølle tre point ned til Esbjerg under stregen, er sportschef Brian Steen Nielsen uenig.

Ex-landsholdsback skifter klub efter fiasko i Serie A
Ex-landsholdsback skifter klub efter fiasko i Serie A

- Jeg har det på modsatte måde. Hvis jeg stod uden arbejde til sommer, så ville jeg da gøre alt, hvad jeg overhovedet kunne for at bevise, at jeg gerne ville have en ny kontrakt, hvis jeg var glad for at være det sted, jeg var. Om ikke andet skulle jeg bevise det over for en ny arbejdsgiver, hvis det var det, siger han.

Hvorfor har I ikke afklaret det før? Tænk, hvis nogen havde ringet til Steffen nu her og sikret ham til sommer.

- Så skriver Steffen Rasmussen med en anden klub, og så finder AGF en ny målmand.

LÆS OGSÅ: Brøndby forlænger med skadet anfører

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
Magnussen klarer den videre: Har...
bt.dk
Frankrig hylder helten fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx