Af - 25/01-16 16:32; Opdateret: 26/01-16 09:37

QUIZ: Landsholdsstjerner smeltet sammen - kan du gætte hvem, der er hvem?QUIZ: Landsholdsstjerner smeltet sammen - kan du gætte hvem, der er hvem?

Bland Mikkel Hansen og Jesper Nøddesbo sammen, og du får den vildeste håndboldmaskine. Det ville være unikt, siger ekspert.

Han skyder udefra som en hest, har overblik som en verdensklasse playmaker, dækker op som en vildmand og smadrer igennem på stregen. Han er halvt Jesper Nøddesbo, halvt Mikkel Hansen: Mød Mikkel Nøddesbo, Danmarks nye superstjerne - den komplette håndboldspiller.

Eller hvad.

Ovenstående er selvfølgelig fis og ballade. Men det var det ikke, da vi i dagens avis fik blandet Jesper Nøddesbo og Mikkel Hansen godt og grundigt sammen. Her kaldte vi den kære Nøddesbo for Mikkel Nøddesbo. Det beklager vi naturligvis. Men det gav os faktisk anledning til at køre fejlen videre.


For hvad nu hvis man tog det bedste fra netop Jesper Nøddesbo og Mikkel Hansen, to af Danmarks store EM-profiler, og blandede dem sammen til en sprængfarlig håndboldspillercocktail.

Hvilke elementer ville man tage fra de to stjerner, hvad for en håndboldspiller ville man få ud af det og ville det overhovedet blive en bedre spiller. Det har vi spurgt verdensklassemålmand og tidligere landsholdsanfører Kasper Hvidt om.

Landsholdets assistenttræner er syg som aldrig før
Landsholdets assistenttræner er syg som aldrig før

I samme anledning har vi lavet en quiz, hvor vi har smeltet forskellige danske EM-profiler sammen.

Gæt hvem, der er blandet sammen i quizzen herover.

- Man ville selvfølgelig få en sjov sammenblanding: En spiller, der både kunne spille streg og bagspiller i verdensklasse. Af andre tilfælde kan jeg kun komme i tanke om hviderusseren Siarhei Rutenka, siger Kasper Hvidt.

- Og så ville det da også være en fordel, at man ville får en spiller på fire meter. Så kunne Mikkels skudarm bare kaste boldene over hele forsvarskæden, joker KIF Kolding København-målmanden.

LÆS OGSÅ: Nøddesbo: Sejren giver noget til bagagen senere i EM

LÆS OGSÅ: Mikkel Hansen efter comeback: Vi viser stor karakter

LÆS OGSÅ: Damgaard: Stop med at stille spørgsmål ved forsvaret

LÆS OGSÅ: Sublim dansk anden halvleg sikrer sejr over Spanien

LÆS OGSÅ: Danmark slår Spanien og er nær EM-semifinale

LÆS OGSÅ: Mads Mensah får ny startplads for Danmark mod Spanien

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx