Af - 16/02-14 15:35

Rooney på vej mod megakontrakt i United, hvis....Rooney på vej mod megakontrakt i United, hvis....

Engelske medier beretter, at Wayne Rooney vil underskrive en ny, guldrandet kontrakt med Manchester United inden for en uge. Men der et 'men'.

storybild

Wayne Rooney skriver under på ny kontrakt med Manchester United i den kommende uge, skriver engelske medier. (Billede: ZUMA Press)

2,7 millioner kroner i ugen, står Wayne Rooney til at tjene de næste mange år i Manchester United, skriver flere engelske medier.

Moyes efter United-nederlag: Vi var ekstremt uheldige
Moyes efter United-nederlag: Vi var ekstremt uheldige

Den engelske stjerneangriber, 28, underskriver nemlig en forlængelse af den kontrakt, der ellers ville have løbet ud i sommeren 2015, i den kommende uge. Hvor længe den nye kontrakt kommer til at løbe er medierne ikke helt enige om.

BBC skriver, at den kommer til at løbe indtil sommeren 2019, mens medier som Mirror og Daily Mail skriver, at der er tale om kontrakt til sommeren 2018.

Ny nedtur for Manchester United mod midterhold
Ny nedtur for Manchester United mod midterhold

Men så er der lige det der 'men'. For ifølge Daily Mail er angriberens grundløn ikke sat til at blive højere end de 2,3 millioner kroner, han tjener i ugen under sin nuværende kontrakt. Den sidste sjat penge er præstationsbaseret, og ifølge avisen skal United være nogenlunde lige så succesfuld som i årene under Alex Ferguson.

I øjeblikket døjer United under David Moyes med at hænge på i toppen af ligaen, mens holdet kun er med i Champions League derudover.

Moyes om Rooney: Nærmer sig legendestatus
Moyes om Rooney: Nærmer sig legendestatus

Med kontraktforlængelsen lader det til, at Rooney og Moyes er kommet helt overens, efter der ellers har været berettet om uoverensstemmelser mellem de to.

LÆS OGSÅ: Rooney om gamle Giggs: Jeg er tom for ord

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lokomotivfører i chok: Drama ved...
bt.dk
Emil er flyttet fra Jylland til...
bt.dk
DR ændrer kursen radikalt: 'Den...
bt.dk
Flyselskab med vildt tilbud: Få penge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx