Af - 16/05-15 20:05

Avis: Kendiskok og eks-landsholdsspiller vil sende Nykøbing i SuperligaenAvis: Kendiskok og eks-landsholdsspiller vil sende Nykøbing i Superligaen

Et pressemøde i morgen klokken 13 kan være starten på et nyt eventyr i dansk fodbold.

storybild

Kendiskokken Claus Meyer og den tidligere fodboldspiller Claus Jensen vil gå aktivt ind i 2. divisionsklubben, skriver Ekstra Bladet. (Billede: Polfoto/arkiv/mx-collage)

Det lyder næsten for vildt til at være sandt, men søndag klokken 13 er der indkaldt til pressemøde i 2. divisionsklubben Nykøbing FC, hvor kendiskokken Claus Meyer og den tidligere fodboldspiller Claus Jensen angiveligt vil være hovednavnene.

De to gange Claus vil ifølge Ekstra Bladet gå aktivt ind i fodboldklubben, som man vil føre fra 2. division til en plads i Superligaen i 2020.

Begge skulle investere penge i klubben.

Liste: Så meget tjener de danske stjernekokke
Liste: Så meget tjener de danske stjernekokke

Kendiskokken Claus Meyer solgte i november sit livsværk Meyers for over 200 millioner kroner, mens Claus Jensen med en fortid i engelsk fodbold og på det danske landshold også må formodes at kunne bidrage økonomisk til projektet.

Med i projektet har Claus Meyer sin tidligere forretningspartner Tage Nielsen, der har en fortid som klubejer i Fremad Amager og direktør i FC Nordsjælland, skriver Ekstra Bladet.

Metroxpress forsøger at få en kommentar fra Claus Meyer.

Dansk topkok åbner ny kæmpe-restaurant i NYC
Dansk topkok åbner ny kæmpe-restaurant i NYC

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Konkurrenterne håner FCK-kaptajn:...
bt.dk
Dansk provinsby har fået sin første...
bt.dk
Premier League-spillere ville stjæle...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx