Af - 07/11-16 14:36

F1-side: Kevin Magnussens konkurrent tæt på nyt jobF1-side: Kevin Magnussens konkurrent tæt på nyt job

Stort Formel 1-site beretter, at stortalentet Esteban Ocon nærmer sig en kontrakt med et Formel 1-team,. Og det er ikke Renault...

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Nu begynder Formel 1-kabalen så småt at gå op: En af jokerne er tilsyneladende begyndt at rykke på sig:

- Esteban Ocon nærmer sig en aftale om at blive Serio Perez' holdkammerat hos Force India i 2017-sæsonen, skriver det anerkendte Formel 1-site, Autosport.com.

Esteban Ocon har i anden halvdel af denne sæson kørt for Manor-teamet, men han er også på lønsedlen hos Mercedes, som godt vil have ham placeret i en bedre bil, så han kan udvikle talentet, og han har på rygteplan længe været på ønskesedlen hos Renault, hvor han skulle være partner med Nico Hülkenberg.

Kevin Magnussen ærgrer sig: Brasilien er legendarisk, men...
Kevin Magnussen ærgrer sig: Brasilien er legendarisk, men...

Men nu tyder noget altså på, at Esteban Ocon i stedet overtager Nico Hülkenberg gamle sæde hos Force India.

Ifølge Autosport.com er Force India-bossen Vijay Mallya nu ved at udarbejde de finere detaljer i en kontrakt med den 20-årige franskmand.

Ekspert: Fint nok med Haas, men sats på Renault
Ekspert: Fint nok med Haas, men sats på Renault

Hvis der er hold i den historie, så har Kevin Magnussen én konkurrent færre til sit sæde i Renault.

Derudover er der også stadig et ledigt 2017-sæde hos Haas, og to hos henholdsvis Sauber og Manor.

LÆS OGSÅ: Medie: Kevin Magnussen tilbudt ny F1-kontrakt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Ny Aarhus-lejlighed er blandt landets...
bt.dk
Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx