Af Daniel Martinsen - 10/10-17 07:22

Badminton-makkere med sød afsløring: Vi har været hemmelige kærester i otte årBadminton-makkere med sød afsløring: Vi har været hemmelige kærester i otte år

- Vi troede begge, at vi skulle have mand og børn, men sådan endte det ikke.

storybild

De danske damedouble-spillere Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er kærester. (Billede: Bax Lindhardt)

Siden 2009 har Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl ikke kun været et par på banen.

De danske badminton-spillere har også gennem de seneste otte år været kærester. Det fortæller de i 'Go morgen Danmark' tirsdag, skriver TV 2 Sport.

Da de blev kærester, spillede de mod hinanden. Og ingen af dem havde på det tidspunkt været sammen med en kæreste af samme køn.

»Vi troede begge, at vi skulle have mand og børn, men sådan endte det ikke. Derfor prøvede vi også flere gange at stoppe det, men når vi aftalte at sætte en stopper for det, blev det ikke helt til noget. Når vi prøvede at aftale, at nu skulle det stoppe, gik der en time eller måske en dag, før der alligevel kom en sms fra den anden igen, og så kom vi frem til efter lange snakke og indre dialoger med os selv, at det skulle være os to,« siger Christinna Pedersen.

De to badmintonspillere danner sammen en suveræn damedouble, og de vandt eksempelvis sølv sammen ved OL i Rio sidste år.

Se bare her:

Det er også hensynet til karrieren, der har fået parret til at holde deres forhold hemmeligt indtil nu. Af to årsager.

  • De ville gerne anerkendes for deres sport og ikke for forholdet til hinanden.
  • Et forhold mellem to kvinder kunne vise sig at udgøre et sikkerhedsmæssigt problem i visse lande, hvor de skal spille turneringer.
Nu er de dog noget dertil, hvor de gerne vil fortælle om deres kærlighed.

Ikke mindst fordi de har opnået store resultater. Og så må tiden vise, hvordan deres forhold bliver set på ude i verden.

»Egentlig ved vi faktisk ikke, hvad der venter os, men vi håber og tror på, at alle stadig vil se os som de badmintonspillere, vi altid har været. Det værste, der kan ske, er, at vi får trusler på livet, og skulle det komme til at ske, jamen så tager vi det op til overvejelse, inden vi tager afsted til en turnering. Vi er nået dertil i vores karriere, at hvis vi måske skal vælge nogle turneringer fra, så gør vi det,« siger 31-årige Christinna Pedersen.

Hun mener, at det private forhold til den to år ældre Kamilla Rytter Juhl har været med til at styrke spillet på banen.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FN vedtager våbenhvile for Syrien:...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Dansk rejsebureau konkurs: Nu er der...
bt.dk
Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx