Af Jakob Melgaard - 25/03-14 11:07; Opdateret: 25/03-14 15:19

Taberhold: Baskethold taber igenigen - er én kamp fra rekordenTaberhold: Baskethold taber igenigen - er én kamp fra rekorden

Philadelphia 76ers er næsten HISTORISK ringe. Nattten til tirsdag tabte basketball-holdet sin 25 kamp i træk. NBA-rekorden er 26, men den ryger nok allerede torsdag.

storybild

James Anderson ligner en, der har lyst til at gemme sig væk... Men vi kan godt se dig, James, og du er en taber! (Billede: Polfoto)

Forestil dig en voksen mand på grådens rand, når du læser følgende citat:

- Det føltes som om de løb med 160 kilometer i timen derude!

Sådan sagde basketball-spilleren Thaddeus Young fra Philadelphia 76ers til nyhedsbureauet AFP, efter han sammen med holdkammeraterne endnu en gang var gået fra banen efter et nederlag.
Nummer 25 i træk.

Se Michelle Obama lave ’slam dunk’ i ny promo-video
Se Michelle Obama lave ’slam dunk’ i ny promo-video

Natten til tirsdag var det spillerne fra San Antonio Spurs, som havde løbet 76ers over ende med samlet 113-91.

- De bevægede sig, afleverede og rykkede, men det er kendetegnende for et hold, som har spillet sammet i et par år, og som har været kandidat til mesterskabet hvert eneste år, beklagede Thaddeus Young sig.

Basketball vil indtage de danske hjem
Basketball vil indtage de danske hjem

Alletiders længste nederlagsstime i den amerikanske basket-liga, NBA, er på 26, så et nederlag i næste kamp vil betyde, at Philadelphia 76ers tangerer ligaens dårligste stime.

Den står Cleveland Cavaliers lige nu noteret for med 26 nederlag i træk i sæsonen 2010/2011.

Philadelphia skal i sin næste kamp til Houston for at møde Houston Rockets, der kun har tabt syv af sine foreløbig 35 hjemmekampe i sæsonen.

TV: Scorer basket-selvmål ved et uheld
TV: Scorer basket-selvmål ved et uheld

Til trods for den dårlige stime kan Philadelphia 76ers endnu ikke smykke sig med titlen som ligaens svageste hold. Milwaukee har nemlig kun vundet 13 kampe og tabt 58. Det er to sejre mindre end Philadelphia. Milwaukees stime er lige nu på otte nederlag i træk.

LÆS OGSÅ: Vanvittigt: Se Michael Jordans gigantiske hjem

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx