Af - 05/10-16 10:38

Fischer: - Der er ikke meget Hollywood over detFischer: - Der er ikke meget Hollywood over det

Viktor Fischer kæmper for gennembruddet i alt andet end fashionable Middlesbrough. - Jeg er der for at spille fodbold, siger han.

Bildstrecke im Grossformat »

Viktor Fischer kæmper for at få sit endelige gennembrud i Middlesbrough og på landsholdet. Det fortæller han om i galleriet herover.

Fodbold. Og kun fodbold.

Det er fokus for den 22-årige landsholdsspiller Viktor Fischer, som i sommer rykkede fra Ajax Amsterdam til Middlesbrough i Premier League.

Dermed blev den charmerende hollandske storby og alle dens muligheder skiftet ud med provinsarbejderbyen Middlesbrough i det nordøstlige England.

Dansk topscorer: - Jeg har lært meget af Ståle
Dansk topscorer: - Jeg har lært meget af Ståle

Men det betyder ikke spor, så længe det kører på banen, siger angriberen, som er i spil til en af de to angrebspladser til den vigtige VM-kvalkamp i Polen på lørdag.

- Der er ikke meget Hollywood over Middlesbrough. Men når vi spiller om lørdagen, går det vildt for sig. Men det går OK med at falde til. Det er jeg nødt til, siger Fischer som i sine fem år i Ajax oplevede både op- og nedture med målstimer, men også mange skader.

Fischer: Jeg har fået mit landsholdsgennembrud nu
Fischer: Jeg har fået mit landsholdsgennembrud nu

 - Jeg er der for at spille fodbold - ikke at have det godt, om man så må sige. Amsterdam er en fantastisk by. Men det var den ikke, når jeg ikke spillede fodbold, siger han.

Med fire - målløse - optrædener i sæsonen har Fischer endnu sit gennembrud til gode i Premier League. Men det går den rigtige vej, føler angriberen, som i weekenden startede inde og leverede en assist.

Hareide om Ajax-komet: Dolberg må vente lidt endnu
Hareide om Ajax-komet: Dolberg må vente lidt endnu

- Jeg skal vænne mig til, hvor fysisk ligaen er. Mand-mod-mand-spillestilen er hård. Men jeg synes, det er fedt. Jeg bliver bedre og bedre til at håndtere det, siger han, og uddyber:

- Jeg havde regnet med, at det ville tage tid at komme ind på holdet. Og hvis jeg bliver ved med at gøre en forskel, så bliver jeg ikke til at komme uden om. Så det er det, jeg går efter hver gang, siger Fischer.


LÆS OGSÅ: Hareide om Wass-afbud: Jeg må tro på ham

LÆS OGSÅ: Eriksen tror på Tottenham: Jeg skal ingen steder

LÆS OGSÅ: Pione Sisto om Barcelona-skalp: En fed kamp at score i

LÆS OGSÅ: Durmisi mærker fremgang men sidder over landsholdstræning

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx