Af Ritzau - 01/05-17 21:46

Matchvinder-Duncan roser AGF-defensiv efter ny sejrMatchvinder-Duncan roser AGF-defensiv efter ny sejr

Morten "Duncan" Rasmussen fremhævede AGF's defensive udtryk efter holdets 2-0-sejr ude over Silkeborg.

storybild

Morten "Duncan" Rasmussen roser AGF''s defensiv efter sejren over Silkeborg, hvor han selv scorede to gange. (Billede: Scanpix/Bo Amstrup)

AGF var pisket til at vinde, hvis holdet skulle gøre sig håb om at slippe fri af nedrykningskampe i Alka Superligaen, og kvalificere sig til Europa League-playoffkampe.

Og det var netop, hvad holdet gjorde i mandagens 2-0-sejr i Silkeborg, hvor hjemmeholdet ellers kunne have slukket lyset for aarhusianerne.

Topscorer Morten "Duncan" Rasmussen afgjorde kampen ved at score begge mål på straffespark, men efter kampen havde AGF-anføreren mere fokus på den defensive præstation, som han og holdkammeraterne leverede.

- Den her sejr betyder selvfølgelig alt. Først og fremmest er vi meget glade for, at vi kunne levere den samme gode defensive præstation, som vi gjorde i sidste uge. Det er det, vi skal bygge videre på, siger matchvinderen.

Hvis AGF skal kvalificere sig til Europa League-playoffkampe, er holdet afhængig af, at Silkeborg ikke vinder i næste runde ude mod AaB, der ikke har noget at spille for.

Og anføreren forventer, at nordjyderne vil yde god modstand mod Silkeborg.

- Nu må vi se, hvad der sker på søndag. Det er selvfølgelig klart, at vi vil gå benhårdt efter at vinde på søndag, og vi håber også, at alle hold gør det

- Det ville være skidt for den nye struktur, hvis alle hold bare lægger sig ned.

For træner Glen Riddersholm var sejren et nyt vidnesbyrd om, at AGF er på vej i den rigtige retning.

- Vi havde håbet på, at vi kunne lukke af defensivt for anden kamp i streg, så den præstation her kan vi absolut bruge til noget. Vi leverede solidt og så stærke ud defensivt, og vi gav meget få chancer væk, siger cheftræneren.

AGF's næste kamp i nedrykningsspillet er søndag hjemme på Ceres Park mod Viborg.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her får du fritidshuse med havudsigt...
bt.dk
Politiet hastet til havn - bil fundet...
bt.dk
Vejle ejer måltyv i Kinas bedste...
bt.dk
Politiet har afspærret park efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx