Af - 24/06-15 13:40

Quincy Antipas: - Derfor bliver jeg i HobroQuincy Antipas: - Derfor bliver jeg i Hobro

Quincy Antipas har forlænget kontrakten med Hobro IK frem til 2017, og det er der en særlig grund til...

storybild

Quincy Antipas har forlænget sin kontrakt med Hobro frem til 2017. Det skyldes, at klubben er ved at blive mere professionel. (Billede: Polfoto)

Landmand om formiddagen og fodboldspiller om eftermiddagen.

En del Hobro-spillere har helt almindelige jobs ved siden af fodboldkarrieren, men det er ved at ændre sig nu.

Hobro henter profil i Brøndby – igen
Hobro henter profil i Brøndby – igen

Jeg var bekymret om, hvorvidt klubben var klar til at tage skridtet videre, men det har de vist ved at købe spillerne fri fra deres arbejde, så det tyder på, at Hobro bliver mere professionel, og derfor har jeg valgt at forlænge, forklarer Quincy Antipas til metroxpress.

De forbedrede træningsforhold har altså overbevist den hurtige angriber, der har forlænget kontrakten med Hobro frem til 2017, selv om offensivspilleren ellers havde besluttet sig for at forlade den nordjyske klub.

Efter tæsk til Hobro: FCK er tilbage i toppen
Efter tæsk til Hobro: FCK er tilbage i toppen

- Sidste år var vanskeligt, fordi drengene spillede på deltid, og så er det svært at forbedre sig, men nu ved jeg, at en del af spillerne vil træne tidligere, og have færre arbejdstimer, så de kan gøre mere, siger Antipas og tilføjer.

- I min optik er Hobro tre fjerdedel fra at blive et professionelt fuldtidshold. Nu har de forbedret planen, og det er vitalt for mig, at drengene næsten træner på fuldtid nu.

Effektive Hobro slår FC Vestsjælland i chancerig kamp
Effektive Hobro slår FC Vestsjælland i chancerig kamp

Quincy Antipas har haft stor succes i Hobro efter skiftet fra Brøndby IF, men selv om zambianeren har scoret fem mål i 26 kampe, så har interessen om den gennembrudsstærke spiller været minimal.

- Hobro ville have, at jeg blev, og jeg fik ikke tilbud fra andre klubber, så jeg er tryg. Jeg ved, klubben er på vej i den rigtige retning. Det giver mig lyst til at være her i længere tid, erkender 31-årige Antipas.

Her er Mikkel Thygesens nye klub
Her er Mikkel Thygesens nye klub

Den aldrende Hobro-spiller har ikke gjort sig tanker om at ende karrieren i Hobro.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx