Af - 10/10-16 11:16; Opdateret: 10/10-16 13:26

Farvel F1? Stjerne kan sende Kevin ud i kuldenFarvel F1? Stjerne kan sende Kevin ud i kulden

Skidt nyt for Kevin: Renault har ifølge tyske medier gang i fremskredne forhandlinger med tyske Formel 1-stjerne.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Kevin Magnussen kan snart være fortid hos Renault.

Efter et skuffende løb på Suzuka-banen i går, hvor Kevin Magnussen sluttede på en 14.-plads, er der mere dårligt nyt til den danske Formel 1-kører her fem dage inden deadline for kontraktforhandlingerne med Renault.

Tyske og engelske motorsportsmedier rapporterer nemlig, at hans mandskab, Renault, har brændt sig varme på tyske Nico Hülkenberg.

Kevin Magnussen skuffer i japansk kvalifikation
Kevin Magnussen skuffer i japansk kvalifikation

- Nico står foran et skifte til Renault. Dette erfarer Auto Bild Motorsport eksklusivt fra kilder omkring det franske fabriks-team, skriver Auto Bild Motorsport.
Franskmændene ønsker, at Hülkenberg skal overtage det ene af to sæder i Renault-raceren i næste sæson.

Force India-køreren er kommet på Renault-radaren efter, at kørere som Stoffel Vandoorne, Carlos Sainz og Valteris Bottas ikke er til at få fat i.

Magnussen viser god fart i sidste træning i Japan
Magnussen viser god fart i sidste træning i Japan

Nico Hulkenberg rygtes på vej til Renault.(Bild: Scanpix)

Kevin håber på Renault: - Jeg er villig til at vente
Kevin håber på Renault: - Jeg er villig til at vente

Får Renault held til at lokke 29-årige Hülkenberg over i RS 16-raceren - på en tre-årig aftale, er der tale om - så er det tvivlsomt, om der også vil være plads til Magnussen på teamet i næste sæson.

Det er ifølge Auto Bild Sport ventet, at Renault vil hente det franske talent Esteban Ocon op på holdet til det andet sæde, hvilket vil sende både Magnussen og nuværende holdkammerat Jolyon Palmer ud i kulden.

- Det står fast: Renault vil skille sig af med begge nuværende kørere, Kevin Magnussen og Jolyon Palmer, skriver det store tyske medie.

LÆS OGSÅ: Magnussen har forlænget optionen med Renault

LÆS OGSÅ: Magnussen presser Renault: Jeg er ikke uden sæde i 2017

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen overrasker med point i Singapore

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen får snart besked om fremtiden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx