Af Ritzau - 23/10-16 13:55

Daniel Wass fremtvinger straffespark i Celta-triumfDaniel Wass fremtvinger straffespark i Celta-triumf

Daniel Wass fremtvang det straffespark, som sendte Celta Vigo på sejrskurs. Pione Sisto spillede tre minutter.

storybild

Celta-danskeren Daniel Wass ses her i en kamp mod Atlético Madrid. Søndag var han med til at besejre Deportivo La Coruña. (Billede: Scanpix/Miguel Riopa)

Celta Vigo med danskerne Daniel Wass og Pione Sisto har ramt en god periode i den spanske Primera Division.

Søndag vandt holdet med 4-1 på hjemmebane over Deportivo La Coruña i det galiciske derby, og dermed har Celta Vigo vundet fire ud af de seneste fem ligakampe.

Klubben havde ellers fået en træg ligastart med tre nederlag, men siden har kun sidste uges 0-5-lussing mod Villarreal gjort ondt på danskerklubben.

Med søndagens sejr spiller Celta Vigo sig op i den øverste halvdel af ligaen og har sjettepladsen, som klubben sluttede på i sidste sæson, inden for rækkevidde.

Pione Sisto varmede bænken indtil dommerens overtid, og han nåede dårligt nok at få sved på panden i sine tre minutter på banen. Kollegaen Daniel Wass gjorde sig til gengæld i flere omgange positivt bemærket.

Efter 12 minutter var Wass tæt på at score.

Danskeren satte hovedet på et indlæg, og kun en fantomredning af målmand German Lux sørgede for, at bolden gik til hjørnespark.

Siden scorede begge hold i løbet af første halvleg, før Celta Vigo løftede sig i anden halvleg med hjælp fra Daniel Wass, der fik personlig revanche for at have lavet selvmål i sidste uges afklapsning.

Danskeren headede mod mål, og hans forsøg blev blokeret med armen af en forsvarsspiller. Dermed var der straffespark til Celta Vigo, og det udnyttede topscorer Iago Aspas til at score til 2-1 efter en time.

Siden scorede Fabián Orellana, før Iago Aspas med sin anden scoring endegyldigt lukkede kampen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx